Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Lidovky, článek redaktora Petra Zídka z 10.5.2008
ari180:
--- Citace: Scooolie kdy 13. Května 2008, 21:09:48 ---
--- Citace: YAMATO kdy 13. Května 2008, 21:01:01 ---
--- Citace: Samuel kdy 13. Května 2008, 20:25:53 ---Milý YAMATO, můžete prosím dát rovněž konkrétní návod, jakým způsobem by se měl Israel bránit islámskému terorismu ? Podle Vás tedy prostě terorista, který odpaluje rakety z obydlené oblasti, školy, nemocnice a podobně je vlastně nedotknutelný. Krásná představa. Rád si přečtu Vaše nápady, jistě budou podobně naivní jako Váš první příspěvek na tomto fóru.
--- Ukončit citaci ---
Takže ten způsob schvalujete?
--- Ukončit citaci ---
Yamato, zkuste odpovědět na položenou otázku. Mě by také zajímalo, jak byste řešil problém raketových a minových útoků na Izrael ze z obydlených oblastí vy...
--- Ukončit citaci ---
Nic z toho by sa nemuselo riesit,keby este existovalo Gush Katif, v prvom rade treba poslat Olmerta a aj Baraka kade lahsie, potom treba zistit ako zachranit Gilada Shalita a zlikvidovat vsetkych vodcov hamasu. Myslim si,ze jedna z najlepsich prilezitosi bola v case ked araby z Pasma Gazy masovo prudili na Sinai.Jednak tym bol zamestnany hamas a takisto bolo v Gaze menej civilistov. Priamy vstup IDF do Pasma sa mi velmi nepozdava,kedze vela vojakov by prislo o zivot a to je neakceptovatelne.
YAMATO:
Vojáci někdy umírají, tak to je. J to čestnější, než zabíjet civilisty, a také efektivnější. A pokud by to vyřešilo i raketové útoky, tak by to ochránilo i vlastní civilisty. Což tyto letecké útoky zjevně neplní, Kassámy stále dopadají...
Mimochodem, líbí se mi požadovat odpověď na otázku a sám ji nedat...
ari180:
--- Citace: YAMATO kdy 13. Května 2008, 21:44:29 ---Vojáci někdy umírají, tak to je. J to čestnější, než zabíjet civilisty, a také efektivnější. A pokud by to vyřešilo i raketové útoky, tak by to ochránilo i vlastní civilisty. Což tyto letecké útoky zjevně neplní, Kassámy stále dopadají...
--- Ukončit citaci ---
Hamas zabija civilistov na obidvoch stranach. Svojimi teroristickymi akciami vrazdi Izraelcanov no a arabov v Gaze pouziva ako stit.Tak kto je potom necestny? Hamas nieje hoden smrti jedineho izraelskeho vojaka.
Samuel:
To YAMATO: Moc jsem Vaši odpověď nepochopil. To jste myslel něco takového, jako že po raketovém, nebo minometném útoku se vypraví jednotka IDF do pásma Gazy a bude zde hledat a ptát se kolemjdoucích, zda neviděli někoho odpálit raketu, že by si to s ním rádi vyřídili ? Vy jste tak naivní, až mi to přijde neskutečné. Ale abych odpověděl i já na Vaši otázku. Samozřejmě souhlasím s leteckými útoky na teroristy v Gaze i jinde. Jak psal Scooolie výše, pokud si arabové v Gaze dobrovolně zvolili Hamas, pak ať jej sami požádají, aby chce li bojovat, bojoval bez schovávní se za lidské štíty.
Scooolie:
--- Citace: YAMATO kdy 13. Května 2008, 21:44:29 ---Vojáci někdy umírají, tak to je. J to čestnější, než zabíjet civilisty, a také efektivnější. A pokud by to vyřešilo i raketové útoky, tak by to ochránilo i vlastní civilisty. Což tyto letecké útoky zjevně neplní, Kassámy stále dopadají...
--- Ukončit citaci ---
Neodpověděl jste otázku Yamato. Ty rakety z Gazy nelétají na izraelské vojáky, ale na civilní města - Sderot, Aškelon, mošavy a kibuci. Jak byste ty teroristy v Gaze likvidoval jinak, než leteckými údery? Než by se k nim probili pěší jednotky, už by teroristé byli dávno pryč - a přitom probíjení se by zahynulo mnohem více lidí, než když přiletí raketa a je po parchantovi.
Otázka dána byla Samuelem v 20:25:53. Já se jen v 21:09:48 připojil se žádostí, abyste na ni odpověděl.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi