Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Lidovky, článek redaktora Petra Zídka z 10.5.2008

<< < (6/53) > >>

Pravdomluvný:
Jde o území, která byla vymezena Izraeli a území, která byla vymezena Palestincům a to na základě rozhodnutí OSN. Možná jsem se špatně vyjádřil, ale vy ve své militantní rétorice
jednoznačně vykazujete onu snahu "poškodit" Palestince za každou cenu, ať již mají pravdu, či nikoliv.Já se naopak snažím najít nějaké východisko a to opravdu nelze nalézti, když budete stále používat válečnou rétoriku a budete se bít v prsa jako gorila a vykřikovat, že jenom já mám pravdu a ten druhý je nějaký odpad! Nakonec uvidíte, jak blbě může Izrael dopadnout, když se opravdu nedá reálnou mírovou cestou a bude "dělat" z některých území Palestiny koncentrák. Násilí zase jenom plodí násilí a tak pořád dokola!

Samuel:
Pane Pravdomluvný, vy jste také asi chyběl, když se probíral vznik Státu Israel. Jinak byste věděl, že toto usnesení OSN o vzniku Státu Israel arabové neuznali.
Možná jste pravdomluvný, ale měl byste mluvit, jen pokud k problému opravdu něco víte. Takto se ztrapňovat není kdovíjak chytré.

ari180:

--- Citace: Pravdomluvný kdy 13. Května 2008, 22:07:28 ---Jde o území, která byla vymezena Izraeli a území, která byla vymezena Palestincům a to na základě rozhodnutí OSN. Možná jsem se špatně vyjádřil, ale vy ve své militantní rétorice
jednoznačně vykazujete onu snahu "poškodit" Palestince za každou cenu, ať již mají pravdu, či nikoliv.Já se naopak snažím najít nějaké východisko a to opravdu nelze nalézti, když budete stále používat válečnou rétoriku a budete se bít v prsa jako gorila a vykřikovat, že jenom já mám pravdu a ten druhý je nějaký odpad! Nakonec uvidíte, jak blbě může Izrael dopadnout, když se opravdu nedá reálnou mírovou cestou a bude "dělat" z některých území Palestiny koncentrák. Násilí zase jenom plodí násilí a tak pořád dokola!

--- Ukončit citaci ---

Na to sa neda reagovat, pardon ale je to taky smiesny komentar hlupacika...neda sa na to reagovat,lebo uvadzas take absorudity a nepresnosti,ze to je skoda vyvracat... to s tym koncentrakom si vyprosim

Scooolie:

--- Citace: Pravdomluvný kdy 13. Května 2008, 22:07:28 ---Jde o území, která byla vymezena Izraeli a území, která byla vymezena Palestincům a to na základě rozhodnutí OSN. Možná jsem se špatně vyjádřil, ale vy ve své militantní rétorice

--- Ukončit citaci ---

No tak mi povězte, proč na tom přiděleném území prostě palestinští Arabové nevyhlásili v roce 1948 vlastní stát a proč namísto toho arabské armády zkusili zničit nově vyhlášený Stát Izrael?
Když rozpoutáte válku a prohrajete ji, tak někdy přijdete i o území. Podívejte se někdy na historické mapy, jakou rozlohu mělo Německo před WWI, jakou po WWI a jakou po WWII.

A s tím "koncentrákem" - máte asi na mysli Pásmo Gazy. Ale tak přece sami Arabové chtěli, aby od tamtud Izrael vypadl. Tak vypadl a uzavřel hranice. To je přece naprosto normální přístup k NEPŘÁTELSKÉMU ÚZEMÍ. Nutno dodat, že Gaza sousedí také s Egyptem, tak jakýpak koncentrák...

Vodník:

--- Citace: zoom kdy 13. Května 2008, 20:49:04 ---Predevsim si mysli, ze clovek, ktery schvaluuje jakekoli vyvrazdeni kohokoli (i hypoteticke) jenom kvuli tomu, ze zastava takovy anebo onaky nazor anebo patri k takove anebo jine skupine si nezaslouzi aby tento typ nazoru byl publikovan. Predstavte si, ze by nekdo napsal, ze kdyby sudetaci zustali v CR mohlo v pohranici byt mene cikanu.
--- Ukončit citaci ---
Dvě věty - dva problémy. První věta: osobně si rovněž myslím, že schvalování vyvražďování patří mezi těch několik případů (dva? tři?), na které se nevztahuje svoboda slova. V USA se to snad smí, v Holandsku ne. Pan Zídek ovšem nikde vyvražďování neschvaluje, to je jen Vaše interpretace. Druhá věta je veskrze pravdivá, teď jde jen o to, jak tuto situaci hodnotíme ( :D nebo  :-[ ).

--- Citace: zoom kdy 13. Května 2008, 20:49:04 ---Co se tyce smesovani sionismu a judaismu v tom byli skutecne komunisti mistri
--- Ukončit citaci ---
Prosím, nepleťte do toho kommunistické manipulace. Řeč byla o manipulacích sionistů (antisionismus x antisemitismus). Až vy přestanete svým politickým odpůrcům podsouvat rasismus, nacismus a genocidální tendence, pak si můžeme společně zanadávat na kommunisty. ;)

O věcné stránce článku raději nechci diskutovat, je jisté, že bychom se neshodli a zde na foru nic nevyřešíme. Přesto Vám Váš názor neberu a nezakázal bych Vám ho publikovat (pokud nebudete hlásat genocidu Arabů/muslimů a podněcovat k nenávisti k nim).

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi