Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Lidovky, článek redaktora Petra Zídka z 10.5.2008

<< < (30/53) > >>

Yan:

--- Citace: Scooolie kdy 19. Května 2008, 09:07:46 ---.......O žádných výzvách "zde zveřejněných" nic nevím. Pokud vím, tak se zde řeší konkrétní hloupý článek. Nikdo se k ničemu nevyzývá......
--- Ukončit citaci ---

jen v rychlosti, jsem našel třeba tohle

--- Citace: zoom kdy 14. Května 2008, 08:32:09 ---......Průšvih který by měl mít bych by podle mě měl být někde na hranici odebrání prémii a pověřením nějakým nepopulárním ale obtížným pracovním úkole, kdy by mu hlava zchladla......
--- Ukončit citaci ---

Elazar:

--- Citace: Yan kdy 19. Května 2008, 09:48:02 ---No Scooolie se třeba slůvka protiizraelský snadno vzdal ve prospěch termínu protižidovský......... přeci jen se to lépe propagandisticky dá zužitkovat, ovšem v tom odstavci sám užil 4x termín Izrael a jen 1x termín židovský stát  ;)

--- Ukončit citaci ---

Tak ještě jednou: Pochybuje někdo, že článek Zídka je protiizraelský? Dobrá, možná Vodník, jen někdy a někde... Někdo jiný? A... asi nikdo. Fajn.
Článek je protiizraelský (to se nám sice nelíbí ale legálně je to naprosto v pořádku). Je nutné tedy v polemickém protičlánku klást otázku proč je článek protiizraelský? Ne, není. Je tedy důvod, proč by se měl Scoolieho článek jmenovat "Proč je Zídkův článek protiizraelský", když zrovna tohle je všem (nebo spíš skoro všem, evidentně kromě tebe) naprosto jasné? Ne, není.
Co se snaží Scoolie dokázat? Že článek sice vystupuje jako protiizraelský ale ve skutečnosi je protižidovský. Jak by tedy jinak měl nazvat svůj příspěvek, co myslíš?  ;) A s tou propagandou běž tam, kde má místo.

Vodník:
Pane Elazare, nepletu si Vás s ostatními (ba ani s panem eleazarem ;)). Vím, že jste se vyslovil proti persekuci opačných názorů, ale jiní zase spíše souhlasili se Zoom. Nevím, co myslíte tím, že dělám totéž co ostatní, já jsem se prostě nechtěl a nechci bavit o situaci Israelci x Palestinci. Tj. "neberu" fakta ohledně tohoto problému, pouze fakta, týkající se svobody slova. Váš názor na antisionism jsem si přečetl a, jak si asi umíte představit, hluboce s ním nesouhlasím. Jinak děkuji za diskusi, oceňuji zdejší slušnost, jakkoli nevidím možnost, že bychom se shodli.

Tomsik:
Pratele, mam pocit, ze diskuze se jaksi "zacyklila"  ;) Nicmene kvituji vseobecnou slusnost, ovsem jiz 10 stran prispevku a zrejme se diskuze nepohla z mista  ;D To jen moje glosa

Jicchak:
Tak tento příspěvek a slova paní Zoom, že ne nadarmo teroristé z Chamasu geniálního novináře a historika opěvovali osobně podepisuji.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi