Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Lidovky, článek redaktora Petra Zídka z 10.5.2008

<< < (29/53) > >>

Yan:

--- Citace: Scooolie kdy 19. Května 2008, 00:19:08 ---Ne nadarmo je Zídek jediný oblíbený český novinář u Hamasu.

--- Ukončit citaci ---
K tomu by se taky dalo napsat že je jedinný český novinář který měl odvahu takovýhle kontroverzní článek napsat. Ostatní se předem zalekli problémů které by jim proizraelská loby byla schopna způsobit...... viz např. výzvy zde zveřejněné.
O tom že to neni marná obava svědčí i případ reklamy f.Mountfield a následné akce velvyslance Izraele........

Scooolie:

--- Citace: Yan kdy 19. Května 2008, 01:22:51 ---
--- Citace: Scooolie kdy 19. Května 2008, 00:19:08 ---Ne nadarmo je Zídek jediný oblíbený český novinář u Hamasu.

--- Ukončit citaci ---
K tomu by se taky dalo napsat že je jedinný český novinář který měl odvahu takovýhle kontroverzní článek napsat. Ostatní se předem zalekli problémů které by jim proizraelská loby byla schopna způsobit...... viz např. výzvy zde zveřejněné.
O tom že to neni marná obava svědčí i případ reklamy f.Mountfield a následné akce velvyslance Izraele........

--- Ukončit citaci ---

Jediný český novinář, který měl odvahu napsat takto špatný, jednostranně protiizraelsky vyvážený článek. Prosím pozor, já nemám nic proti spekulacím "co by kdyby", ale musí pracovat se známými fakty.

O žádných výzvách "zde zveřejněných" nic nevím. Pokud vím, tak se zde řeší konkrétní hloupý článek. Nikdo se k ničemu nevyzývá.

Reklama na Mountfield byla případem nešťastné reakce.

Elazar:

--- Citace: Yan kdy 18. Května 2008, 23:30:23 ---Ale je jasný že protiizraelský by nevzbudilo takové pohoršení jaké vždy spolehlivě vzbudí slovo protižidovský....... tak proč ho nepoužít.

--- Ukončit citaci ---

Milý Yane, to, že ten článek je protiizraelský, pravděpodobně nepopře ani Vodník. Tudíž o tom není potřeba diskutovat a psát články. To tě nenapadlo? :)

Yan:
No Scooolie se třeba slůvka protiizraelský snadno vzdal ve prospěch termínu protižidovský......... přeci jen se to lépe propagandisticky dá zužitkovat, ovšem v tom odstavci sám užil 4x termín Izrael a jen 1x termín židovský stát  ;)

Elazar:
Vodníku, uznávám, že se tady na vás sesypalo dost lidí, přesto bych byl rád, kdybyste si mě si ostatními nepletl.
Můj názor na sionismus a antisionismus byl před téměř rokem publikován zde:

https://eretz.cz/content/view/3172/71/

Já nikomu právo na jeho projev neupírám, nevyzývám ke stržení prémií a nezaměňuju.

Máte pravdu, že diskuze je jalová. Problém je ten, že děláte totéž, co vytýkáte svým oponentům. I když uvedu faktické údaje, nejsou pro vás až tak fakty - na což máte jistě právo, ale pak také vskutku není důvod se nadále o čemkoli bavit.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi