Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
CZ volby 2008
Samuel:
--- Citace: Vader kdy 21. Října 2008, 14:58:54 ---Zkuseny poli.... Ale nic, s tebou si to brachu vyridim - upecu ti tresnovy dort a oblozim ho ruzemi :P
A stejne to reknu :D Kdyz je nekdo kleptoman, nema sepisovat smlouvu s mistnimi, ze je neokrade. ODS vedela, ze za naprosto zadnych okolnosti nemuze ten paskvil nikdy splnit, ale prostacci se na to chytaji jak rybky na zizaly. "Smlouvu" nesplnili (stejne ji splnit nechteli). Nesplnili by ji, ani kdyby vladli sami a vetsinove; nesplnili by ji ani kdyby prsela ropa. Jen pro priklad - nebyla chucpe lekova politika drasticky zhorsena prave ODS, ktera ve "smlouve" (tfujtajxl) slibuje pravy opak ?
--- Ukončit citaci ---
Vadere, nijak Vám nechci brát právo být rozhořčen, že ne vše, co ODS slíbila, dokázala splnit. Psali o tom i jiní, že je skutečně velmi těžké, plnit volební program, když se pak musíte na vládě podílet se zelenými a černými a navíc bez znatelné a spolehlivé většiny. Ale troufám si říct, B-h nás ochraňuj od toho, aby ČSSD někdy splnila vše, co slibuje. O tom, co má jejich šéf Jiří P. v hlavě a zatím to ventiluje jen poměrně opatrně nebo omylem, snad ani nechci uvažovat.
Vader:
Jasny ? ;D Jeste kousek, a nevlezl jsem se do grafu...
Scooolie:
Při vší úctě k Tobě kolego Vadere, lépe se cítím v blízkosti Angely Merkel, než Nelsona Mandely nebo toho šamanisty z Tibetu... ;D
Simon:
Economic Left/Right: 5.50
Social Libertarian/Authoritarian: 5.49
Vodník:
--- Citace: Scooolie kdy 21. Října 2008, 19:05:39 ---V tomto směru doporučuji test Politického ikompasu
--- Ukončit citaci ---
;D Ten jsem dělal poprvé v době, kdy jsem psal ten článek, od té doby několikrát a vždycky mi to vyšlo podobně:
Economic Left/Right: -4.88
Social Libertarian/Authoritarian: -3.23
Jinak se spoustou těch otázek v tom testu mám problém, to ale asi každý...
--- Citovat ---Americká armáda je na irácké půdě se souhlasem iráckého parlamentu a vlády, zvolených v demokratických volbách. Gabčík a Kubiš byli vysláni demokratickou exilovou vládou bojovat proti genocidnímu režimu. Naopak Američané genocidní režim Sadáma Husajna svrhli a proti vůli irácké vlády proti nim bojují různé zločinecké gangy.
--- Ukončit citaci ---
Nesouhlasím, ale nechci tento offtopic na tomto místě dál rozvádět.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi