Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

CZ volby 2008

(1/77) > >>

Vader:
predesilam, ze komukoliv z moderatoru se nebude zarazeni tematu libit, muze ho presunout do "politky" nebo "Hyde Parku" bez ptani

Pratele, vsimli jste si, jak dopadla slavna a velika a fantasticka Delnicka strana  ;D ;D ?
Ted aby nackove chodili konecne kanalama, kdyz uz se na ne navic chysta trestni oznameni za jejich - damy odpusti - brajgl v Trebici a Olomouci (i s fotodokumentaci). Lebeda  :D
BTW pokud nekdy zabrousite na stranky spinaveho nepritele (Narodni Odpor a a podobne), zaznamenali jste, ze se sami hlasi k ignoraci a napadani policistu a zejmena ke krysimu uprku ulicemi Olomouce ? O, arijska raso, jak jsi nezdolna...  ;D :o >:D

Scooolie:
Čert vem nácky. Ti jsou bezvýznamní a vede se kolem nich zbytečně hysterická kampaň. Pro mě je jednoznačným negativem voleb nástup komunistických extrémistů k moci.  >:(

Samuel:
Ano, výsledek voleb je šokující. Ale jen do doby, než si člověk uvědomí, kde a mezi jakými lidmi žije.

Pepino65:
Neříkám, že jsem spokojen se všemi lidmi, se kterými žiji, ať už v sousedství či opodál nebo prostě v celé zemi, ale rozhodně nevnímám tak negativně výsledek voleb. Levice nutně musela vyhrát, ne snad atraktivitou jakýchsi programů, které nikdo (pardon, pokud je někdo čte) nečte, ale myslím, že je to tím, že horší trio herců než Topolánek, Čunek a Bursík už ty role hrát nemohlo a během voleb to patřičně vyšlo najevo = viz výsledek. Prostě to co dělají, je béčkový film s ochotníky v hlavních rolích.

Jednoduše: neúplatný romofil, ohleduplný intelektuál s distinguovaným jednáním a charakterní andělská tvář, stmelující vlastní stranu bez intrik mě naplňují odporem, snad ještě větším než k příteli Bratrstva kočičí pracky.

Chtěl bych se zde vyjádřit tak, že některé metody se mi hnusí až se třesu odporem a jsem zvědav, jak se postaví členské základny k výsledkům voleb. Jako chlap (i když bezpochyby zištně) se zachoval Bém, ale jak víte, jedna sněženka jaro nedělá. Vám se snad současný stav líbil?

zoom:
Neda se nic delat, tak to je, jak napsal Pepino. Otazka kam to povede dal. Me se Scoolie promine, nelibi ta demonizace komunistu. Ja je sice vubec nemusim, ale bohuzel, nektere situace jim nahravaji. Divala jsem se na dokument o komunistickych prezidentech, ktery podle me velmi kvalitne pripravila CT a tam je bohuzel dost jasne videt, jaka situace privedla jiz ve 20 a 30 letech komunisty k moci. To ze ji tak hnusne zneuzili je neco jineho. A podle me je nelze srovnavat s nacisty.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi