Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
CZ volby 2008
Zina:
Vezměte si to obecněji,ODS-pravicová strana,ale když v této straně máte více jak polovinu bývalých komunistů? Samozřejmě těch bývalých mocnějších a movitějších.ČSSD-tam se ani nedopočítate kolik jich je zase bývalých.To jsou ti kteří přešli a začali dělat politiku pod jinou firmou(barvou).KSČM přestala být v lukrativní.A teď nás učí demokracií.Už jenom tohle je otřesné.(U voleb jsem se vždy snažila volit lidi které znám nebo mě zaujali.)Není pravdou,že když je někdo liberál více levicově zaměřený,že je to špatné a naopak.Jde o to se domluvit společně.ODS není pravicová strana,není totíž schopná cokoliv dodržet a dotáhnou dokonce.Je to klan.Který se stará jen o (zisk) a svoji moc.
chaje:
--- Citace: Scooolie kdy 21. Října 2008, 22:15:21 ---Při vší úctě k Tobě kolego Vadere, lépe se cítím v blízkosti Angely Merkel, než Nelsona Mandely nebo toho šamanisty z Tibetu... ;D
--- Ukončit citaci ---
říkáte dalajlámovi šamanista ??? ??? tibetský buddhismus fakt nemá s šamanismem nic společného ;D a dalajlámu mám ráda
BTW proti šamanismu taky nic nemám ;D
chaje:
tak asi nejsem pravičák, noo ;D kdysi mi kdosi říkal, že jsem duší pankáč....ale to už je hoooodně let....
chaje:
The Political Compass
Economic Left/Right: -3.12
Social Libertarian/Authoritarian: -4.05
chaje:
tak já to výsledek toho testu prostě neumím vložit...ale vyšlo mi to hodně podobně jako Vodníkovi
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi