Judaismus > Obecná náboženská debata

Česky namluvená Tóra

<< < (2/9) > >>

Vader:
A jedeeeeeeeeeeem  ;D
Na hlavni strance v levem menu uplne dole na vas ceka ctena Tora. Na banneru se pracuje. Take se tam dostanete pres odkaz https://eretz.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=6978&Itemid=230
Preji prijemny poslech i studium a ACHABE DIKY !!!

Scooolie:
Lehká změna - odkaz na Čtenou Tóru nově v pravém menu, hned pod datem a Zmanim. Takovéto logo

[img width= height= alt=Tóra" title="Tóra]https://eretz.cz/images/stories/torah.jpg[/img]

KristynkaShelZahav:
Je to vazne krasa, navic s hlasem mileho pana Achaba, ktereho jsem mela tu cest videt na Samajimu pred rokem, na vykladani na Trebicskem hrbitove a cteni s pani Kubatovou,krasne se nam pote v synagoze spalo :) Letos jsem Samajim minula, potkala jsem sveho pritele z Izraele a uz se odtud do Cech nevratila ;) Udelam si s poslechem  Tory krasny nadchazejici sabat :). Timto zdravim pana Achaba.

Vader:
Ja mam uplne hopsaci radost hned z nekolika veci.

- z toho, ze Achaba takove krasne dilo napadlo a ze jej realizoval. A taky ze nam dal duveru k hostovani souboru.
- ze si milovanou Toru muze stahnout kazdy
- ze uz nemusim cekat, az se ta nadhera nacte na serveru Imeem (coz trvalo veky) a pak to konvertovat do MP3
- ze mate radost i vy
- ze jsme to ב"ה stihli jeste pred Simchat Tora (uzasna shoda, neni-liz pravda?)
- ze nam provider vysel vstric s navysenim mista pro soubory tak rychle
- ... a vubec

(A taky z toho, ze se blizi zima, protoze to co pro vas znamena leto, je mi splneno v zime. Ja miluju zimu  ;D )

zoom:
Tak jsem si pustila vcera vecer Achaba a mela jsem radost. Pred lety jsem dostala cedecka, kde nacetl Toru Radovan Lukavsky, je to moc krasne a tak jsem byla zvedava jak to udelal Achab. Moc povedene. Jenom jsem uz nemela silu se podivat ktery preklad to cte, jestli ekumenicky anebo rabina Sichra. Mozna, ze by bylo dobre to uvest.
Vsem kdo se na tomto projektu podileji velke diky.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi