Judaismus > Obecná náboženská debata
Česky namluvená Tóra
Vader:
Pratele, finisuji nam technicke zalezitosti ohledne hostovani souboru, takze *TRAMTADA* zhruba do tydne si od nas budete moci stahnout Achabem nactenou Toru ve formatu MP3. Samozrejme na vse jeste radne upozornime, jakmile bude vse pripraveno.
Doufame tak ve tri veci (OMG, to zni jako nejake vyznani viry ;D) - tedy doufame ze
* bude sirena Tora v podobe, pred kterou uz nikdo neutece a nebude se vymlouvat, ze nema cas cist
* vychutnate si Achabuv hlas a cele nacteni; budete uchvaceni
* ulehcime Achabovu serveru
Achabe, za nas vsechny ti chci co nejsrdecneji podekovat.
achab:
Ještě jedno navnaděníčko -- be sijata di-šmaja (s požehnáním tam Shora) už máme také polovinu *nevijim, stejně tak všechny svitky ze *chtuvim, žalmům bychom se rádi věnovali i podle midraše *šocher tov, takže ty budou jaksi extra.... a uvidíme, jak půjde Vaderovi dílo od ruky. Pořád je tu ještě možnost upéci to i na CD. Ale vzhledem k tomu, že mát všichni mp3, mobily a i-pody, asi bude ten Vaderův kus roboty to nejlepší, co pro ten poslech podniknout lze. Jsem moc zvědavý, jestli ten virtuální čaroděj dokáže nějakým filtrem eliminovat b-horovné pochrupkávání naší veverky. Nekošerného psíka Nocheho... :o
Pozdravení a radost
Avniela:
Achabe: Poslechla jsem si (a nahrála přes audacity) Vámi namluveného Koheleta. Je to prostě N Á D H E R A. Totéž jsem učinila s prvním oddílem Tóry. Utvrdilo mě to v tom, že Vaše dílo je opravdu požehnané z nebe. Díky, díky moc.
Vadere: I Vám děkuji co nejsrdečněji za Váš díl práce a těším se na výsledek.
Avniela
Tamar:
;D ;D ;D
Avnielo, úplně přesně stejně tak, jen jsem to nahrávala přes Jet audio.. :D náádhera a úžas.. Taktéž upřímné poděkování..
Nicméně cédéčka neodvrhuju, protože znám dost lidiček, kteří mají šanci - třeba vzhledem k věku - vnímat lépe takováto "klasická média"..
Vader:
Pratele, pokud neco po zprovozneni nebude fungovat, kricte prosim na me, ne na Achaba. Jak zakricite, opravim to ;)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
Navštívit plnou verzi