Judaismus > Obecná náboženská debata
Česky namluvená Tóra
Avniela:
Nechtěla jsem to tady už přetřásat, ale na Vadera nemám kontakt a nechci, aby si myslel, že jsem ho špatně pochopila, nebo se mu dokonce smála. Myslím, že je z jeho slov je zcela jasné, že zimu má skutečně rád.
Tím větším množstvím smějících se smajlíků jsem chtěla vyjádřit, že mám radost z většiny věcí, které jmenoval, dokonce i tu zimu opravdu miluju taky. To teplo doma jsem přidala v náhlém popudu - zahlodalo svědomí, že trochu toho tepla přeci jen mám ráda. Chtěla jsem být co nejstručnější a vziklo, co vzniklo.
Omlouvám se, že mojí vinou se tu příliš mluvilo o něčem jiném než o daném tématu.
chaje:
Avnielo, nejsem sice Vader, ale mám dojem, že jste se nikoho nedotkla...ba naopak jsme se dozvěděli různé zajímavosti ze soukromí zůčastněných ;D mám vůbec pocit, bže muži jsou k zimě nějak tolerantnější...můj muž uklízí do skříně tříčtvrteční kalhoty ve chvíli, kdy já už pomalu tahám rukavice ;D
Tamar:
--- Citace: Avniela kdy 20. Října 2008, 04:27:09 ---.. a nechci, aby si myslel, že jsem ho špatně pochopila, nebo se mu dokonce smála.
..
Omlouvám se, že mojí vinou se tu příliš mluvilo o něčem jiném než o daném tématu.
--- Ukončit citaci ---
Neboj, nikoho ses nedotkla, Vader je otrlý seveřan a na nějaké ty rýpance nehledí.. a navíc jsem to byla já, kdo nejvíc pošťuchoval..
...že jsme trochu "mimo" to se občas stane - jak říkala Chaje - aspoň zjistíme, co kdo rád, co nerad..
A pokud jde o Tóru, tak to mám takovou radost, že skoro ani nemůžu mluvit.. nahrávám si teď i to zpívání hebrejsky..
Vader:
--- Citace: Marcela kdy 20. Října 2008, 14:12:58 ---A pokud jde o Tóru, tak to mám takovou radost, že skoro ani nemůžu mluvit.. nahrávám si teď i to zpívání hebrejsky..
--- Ukončit citaci ---
Da-li HaShem a dovoli-li Achab, pak bude i zde :-) Zima nezima. (BTW ohledne te poznamy o namraze a moji perine, dnes jsem se bez pyzama odkopal a rano jsem mel v pokoji 9 stupnu :D )
Vader:
Tora je pro me neco, jako krajina se zamrzlyma severskyma kytkama pri minus 40 :) jednim slovem : krasa. Achabovi asi nebudu moct nikdy dostatecne podekovat.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi