Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Cui bono..
talarich:
Ačkoliv ne se vším, co pan Cílek píše, mohu souhlasit, tak mě překvapilo, jak je na eretz.cz relativní klid ohledně toho, co se stalo ve Francii. Ne že bych tu teď chtěl rozjíždět nějakou diskuzi. Ale je několik docela zajímavých témat, o kterých by bylo zajímavé diskutovat, pokud by to bylo v klidu a bez osobních útoků a lašon hara, ...
Tamar:
--- Citace: talarich kdy 22. Ledna 2015, 12:01:07 --- Ne že bych tu teď chtěl rozjíždět nějakou diskuzi...
--- Ukončit citaci ---
Proč ne? Diskuze bývají poučné..
Já jsem naopak chtěla rozjet diskuzi.. Taky s tím Cílkem ve všem nesouhlasím, i v některých podstatných věcech, ale je to zajímavý článek a třeba dění v Africe, které nám dost uniká, docela osvětluje..
Jsme trochu v šoku.. Člověku, když je v šoku, nebývá moc do řeči..
talarich:
Milá Tamar, asi tedy založ nové vlákno a klidně polož první dotaz nebo nadhoď úvodní problematiku.
Ale jen, pokud už jsi v pohodě. Pokud tě vývoj posledních dní rozrušil, tak možná netřeba jitřit ještě nezahojené rány.
Tamar:
--- Citace: talarich kdy 22. Ledna 2015, 12:51:17 ---Milá Tamar, asi tedy založ nové vlákno a klidně polož první dotaz nebo nadhoď úvodní problematiku.
Ale jen, pokud už jsi v pohodě. Pokud tě vývoj posledních dní rozrušil, tak možná netřeba jitřit ještě nezahojené rány.
--- Ukončit citaci ---
Cože? Vždyť to jsem právě udělala.. proč bych měla zakládat nové vlákno? Teď opravdu nechápu.
(V tomto vláknu žádný osobní útok neproběhl, ani lašon hara, o co vám jde?)
Založila jsem vlákno, které se týká dění kolem muslimských útoků, vývoje v muslimském světě. Samozřejmě, že mě to rozrušilo. každého z nás to rozrušilo. Tohle jsou rány, které jsme dostali všichni, copak se můžou teď nějak zahojit??
Je potřeba racionálně sledovat, co se děje..
dany:
A s čím sa dá u Cílka nesuhlasit?(napr.)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi