Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Cui bono..

(1/9) > >>

Tamar:

--- Citace: Vader  ---Aj moja paranoja, juch-juch :D :D :D
Mýdlo končí, Mýdlo končí, buďte na příjmu, Ručníku ;D

--- Ukončit citaci ---

Člověk nemusí být úplný paranoik, aby si všímal souvislostí..
Už pár týdnů podrobně pročítám starší příspěvky, zejména komentáře sehrané dvojice Bibin - Gugi, abych se více a  lépe zorientovala ve světě..

Měla jsem totiž  úmyslu poprosit o nějaké nápady.. teorie.. vize..
Pánové.. to co se teď děje.. pokaždé něco nečekaného, ale v zásadě předvídatelného..

cui bono???

Tamar:
.. á už to vidím.. jsou tam dvě diskuze se stejným nadpisem a v tom samém šuplíku.. škoda že ten včerejší text nemůžu opravit..

Ale to není to podstatné. Člověk to nestačí zpracovávat, ty informace, jak se hrnou, kdo je kdo .. zejména v tom muslimském světě je to teď hodně zmatené..

Myslíte že se budou ty rozdíly mezi jednotlivými směry zvětšovat, anebo že se sjednotí?
Myslíte si, že ti největší zuřivci (ISIS a spol.) skutečně věří, že tímhle způsobem (uřezávání hlav a střílení po lidech) získají moc? nebo o co jim jde?

zoom:
Včerejší text jde opravit, či odstanit (to bych skoro radila). Můžete editovat.

Tamar:
nemůžu, nejsem admin

proč odstranit?  ..připadá vám téma islámských útoků nevhodné  k diskuzi?

(prosím případného admina o smazání řádku 3, 4 a 5 v tom prvním příspěvku)
otázka " K čemu je to dobré?" tam může zůstat ..

K čemu je to dobré - kdo má prospěch z takového útoku? Ti teroristi? Jde jim jen o pomstu? Obyčejní muslimové to asi trochu odnesou..

Promiňte, že se ptám jako blbec. Lepší se ptát, i blbě, myslím, než tím blbcerm zůstat..

Tamar:
jinými slovy:

Necítím se dobře. Nikdo z nás se teď necítí dobře. Jsem vyděšená.
Vaderův citát o  spiknutí jsem uvedla proto, že tím jak nejsem v obraze a jsem zmatená, sama můžu mít tendenci uvěřit nějakým paranoidním teoriím. Včera jsem četla článek o tom, že pařížský útok zřejmě vůbec neprovedli muslimové, protože je jasné, že v očích celého světa jim to přitíží..

Diskuze Gugiho, Bibina a dalších i přes tu nadsázku nebo možná právě pro ni, pomáhají k orientaci..
Nečekám sprchu vtipů... jen diskuzi a zamyšlení..

Je to takhle srozumitelnější?  ??? 

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi