Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Cui bono..
Tamar:
--- Citace: Vader ---Aj moja paranoja, juch-juch :D :D :D
Mýdlo končí, Mýdlo končí, buďte na příjmu, Ručníku ;D
--- Ukončit citaci ---
Člověk nemusí být úplný paranoik, aby si všímal souvislostí..
Už pár týdnů podrobně pročítám starší příspěvky, zejména komentáře sehrané dvojice Bibin - Gugi, abych se více a lépe zorientovala ve světě..
Měla jsem totiž úmyslu poprosit o nějaké nápady.. teorie.. vize..
Pánové.. to co se teď děje.. pokaždé něco nečekaného, ale v zásadě předvídatelného..
cui bono???
Tamar:
.. á už to vidím.. jsou tam dvě diskuze se stejným nadpisem a v tom samém šuplíku.. škoda že ten včerejší text nemůžu opravit..
Ale to není to podstatné. Člověk to nestačí zpracovávat, ty informace, jak se hrnou, kdo je kdo .. zejména v tom muslimském světě je to teď hodně zmatené..
Myslíte že se budou ty rozdíly mezi jednotlivými směry zvětšovat, anebo že se sjednotí?
Myslíte si, že ti největší zuřivci (ISIS a spol.) skutečně věří, že tímhle způsobem (uřezávání hlav a střílení po lidech) získají moc? nebo o co jim jde?
zoom:
Včerejší text jde opravit, či odstanit (to bych skoro radila). Můžete editovat.
Tamar:
nemůžu, nejsem admin
proč odstranit? ..připadá vám téma islámských útoků nevhodné k diskuzi?
(prosím případného admina o smazání řádku 3, 4 a 5 v tom prvním příspěvku)
otázka " K čemu je to dobré?" tam může zůstat ..
K čemu je to dobré - kdo má prospěch z takového útoku? Ti teroristi? Jde jim jen o pomstu? Obyčejní muslimové to asi trochu odnesou..
Promiňte, že se ptám jako blbec. Lepší se ptát, i blbě, myslím, než tím blbcerm zůstat..
Tamar:
jinými slovy:
Necítím se dobře. Nikdo z nás se teď necítí dobře. Jsem vyděšená.
Vaderův citát o spiknutí jsem uvedla proto, že tím jak nejsem v obraze a jsem zmatená, sama můžu mít tendenci uvěřit nějakým paranoidním teoriím. Včera jsem četla článek o tom, že pařížský útok zřejmě vůbec neprovedli muslimové, protože je jasné, že v očích celého světa jim to přitíží..
Diskuze Gugiho, Bibina a dalších i přes tu nadsázku nebo možná právě pro ni, pomáhají k orientaci..
Nečekám sprchu vtipů... jen diskuzi a zamyšlení..
Je to takhle srozumitelnější? ???
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
Navštívit plnou verzi