Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Cui bono..
talarich:
--- Citace: Tamar kdy 22. Ledna 2015, 13:00:28 ---
--- Citace: talarich kdy 22. Ledna 2015, 12:51:17 ---Milá Tamar, asi tedy založ nové vlákno a klidně polož první dotaz nebo nadhoď úvodní problematiku.
Ale jen, pokud už jsi v pohodě. Pokud tě vývoj posledních dní rozrušil, tak možná netřeba jitřit ještě nezahojené rány.
--- Ukončit citaci ---
Cože? Vždyť to jsem právě udělala.. proč bych měla zakládat nové vlákno? Teď opravdu nechápu.
(V tomto vláknu žádný osobní útok neproběhl, ani lašon hara, o co vám jde?)
Založila jsem vlákno, které se týká dění kolem muslimských útoků, vývoje v muslimském světě. Samozřejmě, že mě to rozrušilo. každého z nás to rozrušilo. Tohle jsou rány, které jsme dostali všichni, copak se můžou teď nějak zahojit??
Je potřeba racionálně sledovat, co se děje..
--- Ukončit citaci ---
Myslel jsem, že toto vlákno slouží jenom k dotazu na jiná vlákna. Osobně jsem ho nechápal jako samostatné vlákno k samotné diskuzi o muslimských útocích z poslední doby. Moje chyba, moje špatné pochopení, omlouvám se.
Jinak jsem tím rozhorčením myslel, zda je teď vhodná doba o tom diskutovat, zda nepočkat, až se to naše rozrušení trochu uklidní. Nechtěl jsem zbytečně jitřit neuzdravené rány.
talarich:
--- Citace: dany kdy 22. Ledna 2015, 13:31:13 ---A s čím sa dá u Cílka nesuhlasit?(napr.)
--- Ukončit citaci ---
Ani mě tak moc netrápí Cílek a jeho názory. To, s čím u něj nesouhlasím, není pro mě natolik zásadní. Mnohem víc mě právě trápí to, že nad islámem nelze vyhrát jinak než silou, hrubou silou. Jakýkoliv jiný typ akce islám jenom posílí. A můžeme jenom děkovat Všemocnému, že máme ještě pár let času, který ale nesmíme promrhat. Naopak se musíme během těch let intenzivně připravovat.
Tamar:
no jejda... ???
https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/359421-rusko-a-iran-uzavrely-vojenskou-spolupraci-proti-usa.html
dany:
Mám tiež zhustujuci pocit,že Amerika,Izrael,potažmo Europa, okrem sebazničenia nemôžu urobit nič,čím by ich uspokojili.
talarich:
--- Citace: talarich kdy 9. Ledna 2015, 10:20:30 ---Ne, Tel Aviv tohle neví a nechce vědět. Zbytek Izraele tohle ví. Problém je, že z hlediska politiky se musí Izrael chovat tak, jak po něm chce EU a OSN, protože je žel na nich ekonomicky (a nejen ekonomicky) závislý.
Takže Bibi musí kličkovat mezi kulkama. Nemůže s arabama jednat tak, jako kdyby si toho problému byl vědom (kvůli EU a USA) a na druhou stranu musí jednat s arabama tak, aby přežil Izrael. A taková Czipi Livni je přesně důkazem toho přístupu EU a USA (o poslankyni Zoabi se nezmiňuju, to bych si domů odnesl plnou náruč banánů).
--- Ukončit citaci ---
Ha! Vida! Tak občas i původně levičácký politik v Izraeli prohlédne :-)
https://youtu.be/QDrQ_wgfYdo
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi