Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Neonacismus

<< < (10/18) > >>

martindepores:

--- Citace: Marcela kdy 12. Května 2011, 15:56:55 ---jo.. fajn.. tak jste mi to nandali.. cítíte se dobře? (já ne)
 jen říkám, že skutečnost je trochu někde jinde, než si ji všichni představujeme..

--- Ukončit citaci ---
Není to o tom někomu něco nandat. Je to třeba o tom být schopný se na věc kouknout jinak a zkusit se zamyslet nad argumenty toho druhého. 

Talmid:

Určitě je mi líto, že jste na obhajování druhé strany barikády sama, ale ujišťuji vás že se nesnažím onu barikádu posunout, ale postavit se přesně na její vrchol. Zajisté bych se postavil proti některým názorům z druhé strany-v této diskuzi však nepadli názory, které bych mohl potvrdit či vyvrátit. 

Zajisté je Romům často křivděno, ale zde to neregistruji-jsou zde pouze lehoulince radikálnější názory (než ty moje) o jejichž pravdivosti se mohu pouze dohadovat. 

zoom:
Vždycky, když tento problém někdo někde prezentuje, diskutuje, rozmazává apod. tak si musím vzpomenout na to, jak na haifské univerzitě dělala post doktorát jedna česká vědkyně - cikánka a vedle vědeckých ambicí se snažila také se tu vdát, vskutku si našla křesťana araba také vědce a  žijí spolu tady. Řekla, že tady není nijak nápadná a nikdo neakcentuje to, že je "jiná" . Jistě je to jeden příklad, ale napovídá, že i když v ČR dokázala hodně, tak přesto se cítila jako outsider a raději odešla sem do toho "rasistického" Izraele. Takže k shrneme-li to, jsou romové a jiní, kteří se snaží a jsou jiní, kteří se nesnaží a ti i ti mají určité problémy, ovšem někdy je snazší plakat, než dělat a to furt, imervere, protože to se od nás na tomto světě čeká.

Albert Ahornchen:
Byl bych rád, kdyby se zde zmínění chopili práce a nevysávali stát,  za to by jim byl nejeden člověk  vděčný. V této republice existuje rasizmus to jo, ale z jejich strany jen se podivejte jak snimi jednaj na úřadech a jak s vámi. 

Tamar:
fajn..  Alberte a jak s vámi jednají na úřadě? mračí se na vás?
a viděl jste že se na nějakého roma usmáli?
nedali vám přídavky na dítě? a jim ano?

no mě je taky nedali.. nemám na ně totiž při svém závratném příjmu nárok..

Vy jste byl někde svědkem toho, že s Romy jednali na úřadě vlídně, zatímco s Čechem vymetli? Docela bych to chtěla i vidět.. ale nevěřím tomu, že se to někde stalo..

kecy.. kecy.. kecy..

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi