Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Neonacismus
Albert Ahornchen:
Opravdu byl, je to smutné jinak jsem státní zaměstnanec co si vezmete z člověka zatíženýho exekucí kterýmu dáte sankci a on se vám směje do očí, že nic nemá nic mu v uvozovkách nepatří a neplatí daně a tak na něho Financ nemůže.
Tamar:
No dobře.. ale můžou za tohle Romové?
Když udělá dluh a nechce a nehodlá ho platit, tak ho maj zavřít až zčerná..
Albert Ahornchen:
Nemůžou takhle to máme nastavený a ty se toho chytli a tenhle systém jim vyhovuje. Když ho zavřou tak zase platí na něho daňoví poplatníci protože v base nepracuje je to opravdu začarovanej kruh a my na tomhle foru nic stím neuděláme
martindepores:
--- Citace: Marcela kdy 12. Května 2011, 18:27:46 ---fajn.. Alberte a jak s vámi jednají na úřadě? mračí se na vás?
a viděl jste že se na nějakého roma usmáli?
nedali vám přídavky na dítě? a jim ano?
no mě je taky nedali.. nemám na ně totiž při svém závratném příjmu nárok..
Vy jste byl někde svědkem toho, že s Romy jednali na úřadě vlídně, zatímco s Čechem vymetli? Docela bych to chtěla i vidět.. ale nevěřím tomu, že se to někde stalo..
kecy.. kecy.. kecy..
--- Ukončit citaci ---
Já toho byl svědkem. Jedna moje klientka odešla v nedobrém od zaměstnavatele, nedostala zápočtový list a práci sehnat nemohla. A jelikož neměla ten zápočtový list, neměla ani právo na dávky v nezaměstnanosti. Úřednice jí mezi čtyřma očima řekla, že kdyby byla černá, už je dávno dostala. Moje tchýně těžce onemocněla. Když chtěla žádat o invalidní důchod, bylo jí řečeno de facto totéž. Ano rasová diskriminace tu je, ale ta "pozitivní". Jinak přídavky na děti: považuji za naprosto přirozené, že když si dítě udělám, tak se o ně taky postarám po všech stránkách, tedy i finančně. Udělat si dítě a pak říci "státe plať!" považuji za nedůstojné.
Albert: ono by stačilo, aby si dotyční v té base museli pobyt odpracovat a odpracovat i náhradu škody těm, kdo byli jejich kriminální činností postiženi (teď je jedno, jestli je to bílej, černej nebo puntíkovanej. Žádný taxy v letech od do. Prostě nevylezeš z basy dokud neuhradíš všechny dluhy.
Tamar:
ale tohle opravdu není vina těch Romů..
no já osobně bych nějaký ten přídavek brala.. to, že splácím hypotéku a můj bývalý (romský ;D ) manžel neplatí alimenty nikoho nezajímá..
Ono uhlídat četu pracujících vězňů taky není nejlevnější, takže to zase asi nebude ideální řešení..
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi