Judaismus > Recepty
ROŠ HASANA a další svátky
Scooolie:
A já si neodpustím jednu lehkou jedovku:
Zatímco zbědovaná a chudá levice si debužíruje chřest, já bohatý pravičák jsem NIKDY tak nekřesťansky drahou zeleninu nekoupil. Asi proto nejsem chudý ;D
zoom:
Che, che, che, ja kupuji v Izr. balicek chrestu za 10 sekelu, coz mi jako sabesovy prepych pripada docela slusne, balicek je asi 1/2 kg. A udelam z nej ten nobl prekdkm a polevku, takze to neni zase takovy luxus. Nevim ovsem jaka je situace v CR. Ja jsem sice skudlil, ci skrblik, ale nekdy drahe a kvalitni potraviny jsou lacinejsi nez ty levne. (za stejne penize se da koupit dvacet deka salamu treba a za to by jste se nepohorsoval, ze). Levicaci maji jist salam z papiru a ne chrest z porcelanu. Che che, che.
Scooolie:
V ČR jsou ty ceny - jak jsem nahlédl do Googlu - podobné. Nicméně zelenina za cca 100 Kč/kg je přepych bohatých! :D
Jinak samozřejmě je to tak, že pokud někdo baští chřest z porcelánu a přitom se tváří jako zbědovaný levičák, tak je... echm.... jak to říci kulantně? Nevěrohodný ;D
Vader:
Nevim jak to ma s cenami a dodavateli burzoazie, ale mi chudi kupujem od kolegu za penize, ktere se rozhodne za luxus oznacit nedaji ;)
A propos, vyplynulo snad nekde z neceho, ze se den co den zivim zasadne chrestem, zajidam kaviarem ze supinatych ryb a zapijim sampanskym s hechserem >:D ?
Vader:
--- Citace: Scooolie kdy 15. Září 2009, 19:05:56 ---Jinak samozřejmě je to tak, že pokud někdo baští chřest z porcelánu a přitom se tváří jako zbědovaný levičák...
--- Ukončit citaci ---
* jim ho z obycejne keramiky
* to ho jako mam jist ze zeme ???
Stejne je pekne, jak ti rigidni pravicaci dokazou chudakovi i tu trosku chrestu zavidet ;D ;D ;D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi