Judaismus > Recepty
ROŠ HASANA a další svátky
lechem:
Samozřejmě vynechat můžete.
Když tak píšete o houbách na těstoviny, zkusila jste někdy v té smetaně rozpustit kousek taveného sýra? To je chuťová bomba. I kalorická.
Lechem
lechem:
Ještě jsem se chtěl zeptat p. Zoom, jak děláte tu chřestovou polévku bez smetany. Já znám jenom variantu se smetanou a s krupičkou. Vlastně jenom obměnu ke květákové polévce.
Lechem
Samuel:
--- Citace: lechem kdy 14. Září 2009, 14:11:28 ---Samozřejmě vynechat můžete.
Když tak píšete o houbách na těstoviny, zkusila jste někdy v té smetaně rozpustit kousek taveného sýra? To je chuťová bomba. I kalorická.
Lechem
--- Ukončit citaci ---
Já bych doporučil místo taveného sýra Gorgonzolu. V nouzi se dá použít i jiný lepší sýr s modrou plísní uvnitř, ale dobrá Gorgonzola je do smetanových omáček na pastu asi nejlepší a hlavně i klasická :).
Eva:
--- Citace: lechem kdy 14. Září 2009, 14:11:28 ---Samozřejmě vynechat můžete.
Lechem
--- Ukončit citaci ---
Za prve vdaka este raz za recept. Nikdy som neskusila rozpustit taveny syr v smotane ale skusim to. Urcite to bude vynikajuce. Ja zvyknem tuto hubovu omacku dat aj na upeceny zemiak(brambor). Zemiak dam piect do truby v alobale. Ked je 5-10 minut pred ukoncenim pecenia, rozkrojim ho v strede a nalejem do vnutra trochu omacky. Dam ho spat zapiect.
Magda
Zina:
paní zoom máte pravdu,zelné listy se podávají nejlépe horké.
určitě :) nějaký již vyzkoušený super recept najdu.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi