Judaismus > Recepty

ROŠ HASANA a další svátky

<< < (8/14) > >>

lechem:
Samozřejmě vynechat můžete.

Když tak píšete o houbách na těstoviny, zkusila jste někdy v té smetaně rozpustit kousek taveného sýra? To je chuťová bomba. I kalorická.

Lechem

lechem:
Ještě jsem se chtěl zeptat p. Zoom, jak děláte tu chřestovou polévku bez smetany. Já znám jenom variantu se smetanou a s krupičkou. Vlastně jenom obměnu ke květákové polévce.

Lechem

Samuel:

--- Citace: lechem kdy 14. Září 2009, 14:11:28 ---Samozřejmě vynechat můžete.

Když tak píšete o houbách na těstoviny, zkusila jste někdy v té smetaně rozpustit kousek taveného sýra? To je chuťová bomba. I kalorická.

Lechem

--- Ukončit citaci ---
Já bych doporučil místo taveného sýra Gorgonzolu. V nouzi se dá použít i jiný lepší sýr s modrou plísní uvnitř, ale dobrá Gorgonzola je do smetanových omáček na pastu asi nejlepší a hlavně i klasická :).

Eva:

--- Citace: lechem kdy 14. Září 2009, 14:11:28 ---Samozřejmě vynechat můžete.

Lechem

--- Ukončit citaci ---

Za prve vdaka este raz za recept. Nikdy som neskusila rozpustit taveny syr v smotane ale skusim to.  Urcite to bude vynikajuce. Ja zvyknem tuto hubovu omacku dat aj na upeceny zemiak(brambor). Zemiak dam piect do truby v alobale. Ked je 5-10 minut pred ukoncenim pecenia, rozkrojim ho v strede a nalejem do vnutra trochu omacky. Dam ho spat zapiect.

Magda

Zina:
paní zoom máte pravdu,zelné listy se podávají nejlépe horké.
určitě   :) nějaký již vyzkoušený  super recept najdu.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi