Judaismus > Recepty

ROŠ HASANA a další svátky

<< < (7/14) > >>

lechem:
Chystám se udělat kachní prsa na pomerančích, plněné hříbky (houby moc nerostou, tak asi spíš žampiony), rýži tří barev - ta skvěle vypadá, salát a polívku ještě nevím.

Lechem

zoom:
Vyborne, takhle jsem si to predstavovala, ze kazdy hodi napad. Diky

Eva:

--- Citace: lechem kdy 13. Září 2009, 19:47:08 ---Chystám se udělat kachní prsa na pomerančích, plněné hříbky (houby moc nerostou, tak asi spíš žampiony), rýži tří barev - ta skvěle vypadá, salát a polívku ještě nevím.

Lechem

--- Ukončit citaci ---
mozem poprosit o recept ako a s cim plnite sampiony?
dakujem vopred

Magda

lechem:
Plněné houby.

Houby - jsou nejlepší hříbky (ty se pak musí déle tepelně upravovat), nebo holubinky, většinou skončím u žampionů. Chce to větší klobouky, vydloubnout nohu a utřít vlhkou utěrkou - nemýt, jen utřít.
Náplň - smíchám jakékoli drůbeží maso(nemusí ho být moc), nejlépe co jsem obral z kostí, např. když jsem pekl kachnu  :) , nebo i z drůbků, taky přidat kousek jatýrek je fajn. K tomu jednu červenou papriku nasekat nadrobno, a několik upečených jedlých kaštanů (můžete nahradit vlašskými ořechy, ty já nemůžu), také nadrobno. Přidáte jeden vaječný bílek, osolíte a zamícháte. Taky tam můžete ještě nasekat ty nohy, co Vám zbyly.
Náplň lžicí nacpete do klobouků, tak aby hezky koukala. Nakladete do kastrolu s pařákem kloboukama dolů a necháte na mírném ohni v páře uvařit tak 1/2 hodiny.To musíte přizpůsobit velikosti a druhu hub. Když Vám zbyde náplň, uhňácejte z ní koule velké asi jako švestky a uvařte je jako ty houby.
Omáčku doporučuji trochu ohnivější, sladká chilli je nejlepší. K tomu rýži.

Dobrou chuť, Lechem

Eva:
p. Lechem - dakujem za recept, urcite ho vyskusam. U nas su dostat sampiony v roznych velkostiach, ja ich niekedy smazim alebo varim v omacke (zostavenej z dusenych hrib na masle poliate sladkou smotanou) ktorou polejem makarony. Otazka, je mozne vynechat gastany a orechy?

Shana tova

Magda

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi