Judaismus > Rabín odpovídá na Vaše dotazy
SEMICHA LE-RABBANUT - ordinace rabína a zrušení tohoto jmenování
martindeporres:
Pánové, jestli je to tak, jak mi napadlo, že asi je, oni rabíni jsou muži, hodní naší hluboké úcty, a slova o zločincích ve spojení s nimi mi připadají totálně mimo. Gvodrazka, mějte v duši pokoj. A věřte v happy end.
P.S. Kdo si o mně myslí, že jsem cvok, klidně ho v tom přesvědčení nechám a vymlouvat mu to nebudu.
Vader:
--- Citace: gvodrazka kdy 28. Července 2009, 07:34:10 --- :)
Tvrdá a nelítostná slova… zahnali jste mne do kouta, čerti. ;D
--- Ukončit citaci ---
To nic, vase vysokoprevoschoditelstvo,
realita je iluze vznikla vypnutim pocitace, realita je pro ty, kdo se boji cist sci-fi. Proto zadny ze svych pocitacu nevypinam a branim tim kolapsu vesmiru, a je vam jasne, co krome Tory ctu (ne ! neni to Marx ani Lenin !) ;D
Jak rika Adam Savage : odmitam vasi realitu, mam svou vlastni 8)
zoom:
MartindeP. Vase teorie nevylucuje moji, moyna ye tam neco bzlo a cekalo se na tu vhodnou chvili ..., je to totiž nejpravdepodobnejsi. A také nelz vyloučit že Obama má už toho židovského štetlu v bílém domě dost a nově vzniklá situace mu dává možnost ty židy poslat domů.
gvodrazka:
Kdo, xakru, radil našim obcím, aby volily Obamu?! Co jim vadilo na McCainovi?! Já jsem to říkal - Obama je hypokrit.
Co, xakru, dělá Rahm?! >:(
Scooolie:
gvodrazka: Když se ptáte, co dělá motýl Emanuel a celá ta levicová židovská parta v USA, dovolil bych si citovat Jákova "Kecale" Kace, když jásal nad růstem počtu obyvatel Judeje a Samaří:
“If this is the official figure, then we can assume that there are really close to 350,000 people, because of all those who have not changed their official addresses, and outposts, and the like. Together with the nearly 300,000 people in the new Jerusalem neighborhoods, this means that Barack Hussein Obama is telling well over 600,000 Jews that they must all stop having children and buildings and going to the store and sending their children to school and building roads and, in short, to stop growing. This is the type of decree that our worst enemies decreed against us, always accompanied by their Jewish advisors. But just as they did not succeed, the same will be with Obama.”
Rahm je Josefem Flaviem dnešní doby...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi