Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Zaplavují křesťanskou Evropu - aneb Nenápadná okupace

<< < (5/30) > >>

Eva:
Muslemi maju problem s neveriacimi, hlavne s mladezou. Boja sa ze  si nedaj B-ze otvoria oci, spoznaju pravdu a nie propagandu ktorou ich krmia. Vobec sa necudujem ze su tam vyzvy na navrat, na "spolahlive chovanie".

Elazar:
Milá Mílo. Hlavní rozdíl je v tom, že židé se nikdy nevzdají svého i když žijí kdekoliv a jejich výklad života je podstatně jiný než křesťanský (muslimský) vycházející od Boha a to vůbec nezáleží jenom na krátkých kalhotech, ale třeba i na tom, že matka pošle své děti na smrt (viz midraš Echa raba 1,50), protože je přesvědčena, že tím budou navždy nezatraceni.

:D :D

Míla:
Abych se přiznala Elazare, moc Vám nerozumím a budu ráda, když mi to vysvětlíte. Třeba jsem nezkušená, ale Bible má jednoho Boha, my starý zákon, křesťani nový zákon. Židi o každého soukmenovce bojují do posledního dechu a pokud ho pošlou do boje, všichni se modlí, aby se vrátil, ale muslimové využívají lidské štíty, lidské bomby, to by přeci jsme nikdy neudělali. Asi jsem Vás špatně pochopila. Prominte. Já se možná i omlouvám Sad, sice tvrdím, že nejsem a i tomu věřím, žádný rasista, ale s muslimy vidím minimálně růžově už od zkušeností z koleje. Jinak je pravda, vždy jsou lidi dobří a špatní bez rozdílu pleti, náboženství.

daniel lehotsky:
aj mutti Makabejskych. :)

martindeporres:
Milá sad, ale to není výzva k tomu, aby křesťané mordovali jinověrce. To je parabola posledního soudu. Nutno číst celý odstavec a nevytrhávat jednotlivé věty z kontextu.  Když Ježíš povídal o tom, že  větev, která nenese ovoce, bude odťata a vržena do ohně, tak taky  nedělal přednášku pro sadaře. Ve Starém zákoně když Izraelité obsazovali svoji Zemi zaslíbenou, měli příkaz vše vybít, spálit, byl to příkaz na tu konkrétní situaci, který ostatně rozumově vysvětleno měl podklad hygienický (já vím, zní to strašně), náboženský, ale už neměli Izraelité příkaz mordovat napříč staletími kohokoliv jiné víry. Jenže tento příkaz v Koránu je - Zabíjejte nevěřící, kdekoliv na ně padnete. Před 600 lety jako dnes jako za sto let. Právě ta nadčasovost tohoto příkazu mi vadí.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi