Všeobecná kategorie > Politika v Zemi Izrael

Jak by mel Izrael fungovat ?

<< < (8/10) > >>

Vader:

--- Citace: dudusko kdy 31. Března 2009, 21:00:37 ---Takze: Zkratte rybu, ja zhasnu lampu...
dudusko....neadmin, ale presto mi to nedalo. Dekuji.

--- Ukončit citaci ---

Moudra poznamka

Eva:
Velmi ma zarazila poznamka Vlakna ze "likvidovat Izrael nikdo nechce. Ale vsetci chcu aby dodrzoval medzinarodne pravo"

Neviem ci sa mam smiat alebo plakat. Neuveritelne!!!!

(na Slovensku sa zvyklo pouzivat slovo dilino na blbecka)

martindeporres:
Vlákno: Děkuji za odpovědi. Zvykl jsem si, že  většina odpůrců Izraele  není schopná dát na přímou otázku přímou odpověď a vykrucuje se jak harant se sirkami před hořící stodolou. Zvykl jsem si, že většina z nich lže jak Rudé právo a TASS dohromady. Tudíž jste mě svými odpověďmi naprosto nezklamal.
Ad. ostatní: Děkuji za linguistickou odbočku na téma o nejlepší nadávku či urážku.  Navrhoval bych ale toto téma založit jako vlastní diskusní oddíl, sestavit česko-maďarsko-romsko- ..ý (další jazyk dosaďme libovolný) slovník nadávek, který se bude průběžně doplňovat. Dalo by se to i pojmout jako soutěž  a  pro toho, kdo napíše nejlepší nadávku, nebo přispěje největším množstvím, vypsat nějakou cenu.  ;D

Vader:
Ja zastavam nazor, ze jako pamatka Huga Haase je nejlepsi "osklive kacatko". Sem tam taky ujedu, ale pak se stydim sam za sebe. Nejradeji bych tu nevidel vubec zadne nadavky.

fanuel:

--- Citace: Vader kdy  1. Dubna 2009, 10:36:09 ---Ja zastavam nazor, ze jako pamatka Huga Haase je nejlepsi "osklive kacatko". Sem tam taky ujedu, ale pak se stydim sam za sebe. Nejradeji bych tu nevidel vubec zadne nadavky.

--- Ukončit citaci ---
   Zdravím, to Keltský vajíčko je dobrý fór, ( jako žívý) jen tak dál.Parubek má radost  na Facebooku je spousta vajíček. Chi chi chi (cip).  Stanek (Fanuel)  >:D ;D ;)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi