Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Zákaz pochodu proti sionismu

<< < (55/76) > >>

Vodník:

--- Citace: Vader kdy 10. Března 2009, 23:27:29 ---Prastrycek Jagoda z NKVD...
--- Ukončit citaci ---
To mně zní trošku asi jako Vám "papa Goebbels". Jagodovou oblíbenou zábavou bylo prý střílení do ikon, kolik set tisíc mrtvých má na svědomí si netroufám odhadnout. Jeden z největších známých zločinců historie...

Vader:

--- Citace: Vodník kdy 11. Března 2009, 00:18:51 ---
--- Citace: Vader kdy 10. Března 2009, 23:27:29 ---Prastrycek Jagoda z NKVD...
--- Ukončit citaci ---
To mně zní trošku asi jako Vám "papa Goebbels". Jagodovou oblíbenou zábavou bylo prý střílení do ikon, kolik set tisíc mrtvých má na svědomí si netroufám odhadnout. Jeden z největších známých zločinců historie...

--- Ukončit citaci ---

Pak se omlouvam, narazel jsem na poznamku o Dzerdzinskem. Bylo to mysleno jako joke. Over and out, engines off, odchazim z letiste. Ale joke a la papa Goebbels bych pochopil...

Vodník:

--- Citace: martindeporres kdy 10. Března 2009, 23:59:50 ---Napíšu Vám pár jmen Hitler, Stalin, Gottwald, Arafat, Ahmádínežád, Sámir Kuntár, Sadám Husajn - všechno, mírně řečeno, silně kontroverzní osobnosti a všechny můžeme s klidným svědomím označit za antisionisty. Zkuste mi napsat pár jmen antisionistů,  kteří v dějinách sehráli jasně  a bez diskuzí pozitivní roli. P.S. pokud chcete napsat  sebe, nemusíte uvádět  jméno, příjmení, rodné číslo a bydliště  :D
--- Ukončit citaci ---
Osobností, které sehrály v dějinách "jasně a bez diskuzí pozitivní roli" nebude mnoho, jsou-li vůbec jaké. Já to rozhodně nejsem, ani mně známí kritikové Israele. Takže tato množina patrně zůstane prázdná, tak jako množina sionistů, kteří sehráli v dějinách "jasně a bez diskuzí pozitivní roli". ;) Považuji za mírně řečeno jednostranné uvádět jako antisionisty sérii profláklých zločinců a massových vrahů. Nebylo by od věci ujasnit si, co pod pojmem "sionism" rozumíme; i o tom už tady byla řeč.

Bývala taková celá webová stránka, která uváděla jména antisionistických (resp. k určitým formám sionismu kritických) Židů (tzv. "S.H.I.T. list"). Bylo jich pár set, figurovali tam Chomsky, Finkelstein, Atzmon, Judd, Avnery...

martindeporres:
Vodník tak vám to řeknu jinak. Kdyby se za dějiny lidstva udělala soutěž o nejpronásledovanější národ, Izraelci by byli horkým kandidátem  na první místo.  Byli už za Říma vyhnáni násilím ze své vlasti a vždy, když byl celkem kdekoliv  Evropě nějaký problém, tak byli hned po ruce jako obětní beránek, na kterého se to hodilo. Vraždění, pogromy, násilnosti, každý zločinec, který si potřeboval vybít svoje zvrhlé choutky v nich mohl vidět celkem bezpečnou  oběť. A oni to přežili. A neasimilovali , udrželi si svou identitu a navíc kulturně formovali celou křesťanskou civilizaci. Který jiný národ by byl toho schopný? A když skoro po 2000 letech se jim povedlo si znovu založit a vybojovat vlastní stát, pořád někde v podvědomí evropského myšlení se ozývají hlasy, proč by ho vlastně měli mít.  Natolik je zaběhnutá přestava toho ž.da  v ulici, který má nějaký krám a v případě potřeby je možno mu ho vybrakovat, jemu namlátit a on se nebrání a  ještě vám poděkuje, že jste ho nezabili. A málokdo je schopen připustit, je je to vysoce vzdělaný, kulturní národ, který si zaslouží svůj stát mít a žít v míru. Že tenhle národ není určený k tomu, aby  byl persekuován a vyvražďován, že si nemusí nechat líbit další útisk od nikoho, ani to, že si banda  barbarů s ručníky na hlavách  na nich trénuje svoje modelářské znalosti a hází jim na hlavu rakety a střílí na ně z minometů. A když se Izrael proti tomu  brání (podotýkám, že na můj vkus velice zdrženlivě a citlivě), je za světového vyvrhele.  Že je to národ, který má právo na svoji obranu jako každý druhý. Že je to národ, který historii lidstva by měl být postaven na jedno z nejčestnějších míst. Místo toho si o něj pořád otírá hubu každý, jehož IQ nepřesahuje dnešní datum, a to už je 11.  Sorry za tapetu.
P.S. A klidně mě mějte za  těžkého sionistu. Třeba je to i tím, že  asi v žilách nějakou tu kapku  ž.dovské krve mám.

lechem:
To MdP.

Vřele souhlasím s celým odstavcem. Kdybych mohl, dám 10 bodů.

Lechem

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi