Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Zákaz pochodu proti sionismu

<< < (54/76) > >>

Rudolf Sob:
[quote author=Vader link=topic=731.msg15275#msg15275 date=

([iNicmene to, ze vas svym zpusobem za antisemitu povazuji, nebudu zastirat. Nebylo by to ode me fer, at si vas vazim jakkoli chci. A rikam to prave proto, ze si vas vazim.

Neni mi dost jasne, jak si muzete vazit nekoho, koho povazujete za antisemitu. To bych jeste pochopil u antisemity ktery zil pred valkou, po valce,
kdyz uz bylo vsem jasne kam antisemitismus civilizaci dovedl, bych to uz tezko pochopil. Mozna v Evrope skutecne existuji jina meritka ... .
Jinak vcelku souhlasim , ze antisionista je antisemitismu dost blizko, takze podezreni ja dost opravnene.   

Vader:

--- Citace: Rudolf Sob kdy 10. Března 2009, 21:49:02 ---
--- Ukončit citaci ---
Presneji jsem rekl, ze jej povazuji sveho druhu za antisemitu. Za kavarenskeho kvazi-antisemitu. Za cloveka, ktery kdyz uvidi, jak lezim na zemi v polovedomi a vsimne si davidovy hvezdy na krku, nejen ze do mne nekopne, ale zavola sanitku a nez ta prijede, bude u me.
V pravem slova smyslu je antisemitou asi tak, jako ja jsem pravoverny a kovany Trockista.
Coz ovsem neznamena, ze ma pravdu  >:D >:D >:D

Vader:

--- Citace: Scooolie kdy 10. Března 2009, 16:41:36 ---A verite, ze z meho pohledu jste nepritelem miru i demokracie ? A nemyslim ted parodii demokracie a la USA. Kdysi jste me nazval diktatorem. Budiz, neoponuji. Byt po mem, sleduji vas bezpecnostni slozky 24/7.

--- Ukončit citaci ---

--- Citovat --- ;D Policejní stát  ;D  Vader, oni jsou Dzerdžinského pravý pravnuk  ;D

--- Ukončit citaci ---

Prastrycek Jagoda z NKVD rikaval "vocamcad pocamcad" a "vseho do casu". Z jeho vyroku (do zlata tesat) si beru ponauceni ohledne teto diskuse. Jsem opravdu presvedcen, ze uz neni o cem - natoz plodne - debatit; bylo by to uz jen takove "placani jater". Myslim, ze svuj nazor jsme jiz vsichni bezpoctukrat rekli, bezpoctukrat napadli oponenta, zkusili nekoho urazit a k cemu to ? Odchazime kazdy zpet se stejnou, a brousime si mece do dalsi bitvy. Ne ze bych si mec nebrousil, a tvrdim ze Scooolie poliva svuj bagr aby jeste vic zreznul, ale ja uz se konkretne v tomhle threadu opravdu nechci angazovat. Nechci oponentum rikat vzdy a za vsech okolnosti svou pravdu. Nekdy by jim to mohlo ublizit na dusi. To jen Scooolie je takovy tvrdak bezcitny, ze mu muzu - povazte - rici, ze je osklive kacatko. Over and out, engines off.

martindeporres:

--- Citace: Vodník kdy 10. Března 2009, 15:55:15 ---
--- Citace: petahyah kdy 10. Března 2009, 10:20:46 ---Antisionista? To jako nějaký příznivec Nutrei Karta, nebo nějakých podobných šmejdů?
--- Ukončit citaci ---
Vy znáte jako antisionisty pouze Neturej Kartu??  :o

--- Ukončit citaci ---
Vodníku, možná, že jsem  v tomto směru nevzdělán. Napíšu Vám pár jmen Hitler, Stalin, Gottwald, Arafat, Ahmádínežád, Sámir Kuntár, Sadám Husajn - všechno, mírně řečeno, silně kontroverzní osobnosti a všechny můžeme s klidným svědomím označit za antisionisty. A dalo by se ji napsat víc, ale nechci zbytečně tapetovat.  Zkuste mi napsat pár jmen antisionistů,  kteří v dějinách sehráli jasně  a bez diskuzí pozitivní roli. P.S. pokud chcete napsat  sebe, nemusíte uvádět  jméno, příjmení, rodné číslo a bydliště  :D

Vodník:

--- Citace: Vader kdy 10. Března 2009, 17:22:48 ---BTW vase mlceni ohledne ostrakismu si vykladam jako souhlas. Kdo je tu vetsi despota  >:D ?
--- Ukončit citaci ---
K ostrakismu jsem se nevyjádřil ze dvou důvodů. Jednak mi nebyla jasná ta souvislost a měl jsem v ten moment na srdci důležitější reakci. Druhak skutečná athénská demokracie a dnešní parlamentní "demokracie" jsou régimy, které mají společné jen jméno, takže uvažovat ostrakismus v kontextu toho, v čem žijeme, postrádá smyslu.

Pro Vaši informaci - nejsem zastánce ani demokracie athénské ani "demokracie" parlamentní; proč tu druhou dnes s těžkým srdcem podporuji, jsem bezpočtukrát vysvětlil.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi