Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Zákaz pochodu proti sionismu
Vader:
Muj naprosty souhlas.
Jeste citat z necyklopedie :
Prostě všeho moc škodí a Židi se rozhodli, že když je někdo chce otravovat, neměl by s tím mít moc velkou práci. V roce 1948 si zařídili v Palestině stát Izrael a od té doby, kdykoli by jim někdo chtěl dávat na budku, ví kde je najde.
Má to ovšem jeden háček: V Izraeli je celý rok tak pěkné počasí, že se jich tam odstěhovalo několik miliónů, a v důsledku toho to zatím vždycky dopadlo tak, že když někdo chtěl dát Židům na budku, dostal přes držku. A pořádně! ;D
Cely clanek (kazdy mame jine gusto, ale nam se Scoooliem fakt moc libi) je na https://necyklopedie.wikia.com/wiki/Izrael
analityk:
https://www.sme.sk/c/4344102/slovensky-stat-ma-vyrocie-stale-polarizuje.html
Scooolie:
--- Citace: Vader kdy 10. Března 2009, 23:02:50 ---
--- Citace: Rudolf Sob kdy 10. Března 2009, 21:49:02 ---
--- Ukončit citaci ---
Presneji jsem rekl, ze jej povazuji sveho druhu za antisemitu. Za kavarenskeho kvazi-antisemitu. Za cloveka, ktery kdyz uvidi, jak lezim na zemi v polovedomi a vsimne si davidovy hvezdy na krku, nejen ze do mne nekopne, ale zavola sanitku a nez ta prijede, bude u me.
V pravem slova smyslu je antisemitou asi tak, jako ja jsem pravoverny a kovany Trockista.
Coz ovsem neznamena, ze ma pravdu >:D >:D >:D
--- Ukončit citaci ---
Nerozumím. Buď někdo antisemita je, protože nesnáší Židy, nebo není. Kvazi-antisemita je blábol jakýsi.
--- Citovat ---Vodníku, možná, že jsem v tomto směru nevzdělán. Napíšu Vám pár jmen Hitler, Stalin, Gottwald, Arafat, Ahmádínežád, Sámir Kuntár, Sadám Husajn - všechno, mírně řečeno, silně kontroverzní osobnosti a všechny můžeme s klidným svědomím označit za antisionisty. A dalo by se ji napsat víc, ale nechci zbytečně tapetovat. Zkuste mi napsat pár jmen antisionistů, kteří v dějinách sehráli jasně a bez diskuzí pozitivní roli. P.S. pokud chcete napsat sebe, nemusíte uvádět jméno, příjmení, rodné číslo a bydliště :D
--- Ukončit citaci ---
Mám tady vyjmenovávat celé rabínské dynastie? ::)
https://en.wikipedia.org/wiki/Haredim_and_Zionism
Scooolie:
--- Citace: martindeporres kdy 11. Března 2009, 09:50:41 ---Vodník tak vám to řeknu jinak. Kdyby se za dějiny lidstva udělala soutěž o nejpronásledovanější národ, Izraelci by byli horkým kandidátem na první místo....
--- Ukončit citaci ---
To těžko, protože Izraelci jsou i Arabové ;D
Ale pokud jste myslel Židy, tak ti snad. Ale jen proto, že přežili. Jsou jiné národy, které prostě byly vyvražděny, zanikly a dnes jich není. Takže Židé přes všechno strádání měli celkem klidu, když tu byli a jsou. Co by za osud Židů dali třeba Polabští Slované nebo některé indiánské kmeny...
zoom:
Scoolie dovolím si přeložit, kvazi antisemita je humanista, který nesnáší židy, proto počká až žida sanitka odveze a pak se raduje ze dvou důvodů, že se zachoval jako humanista a že ten židák dostal pěkně přes držku.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi