Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Zákaz pochodu proti sionismu
martindeporres:
Ale je. V i demokracii je naprosto normální, že se rozhodnutí kompetentního úřadu respektuje a pokud je protiprávní, podá se odvolání k vyšší instanci, která rozhodne. Tohle je právní cesta. Vy ji zavrhujete. A zatahujete sem demagogicky věci z práva trestního, kdo je postup jiný.
Vodník:
--- Citace: martindeporres kdy 23. Února 2009, 16:01:00 ---Ale je. V i demokracii je naprosto normální, že se rozhodnutí kompetentního úřadu respektuje a pokud je protiprávní, podá se odvolání k vyšší instanci, která rozhodne. Tohle je právní cesta. Vy ji zavrhujete.
--- Ukončit citaci ---
Není pravda! Kde ji zavrhuju?
Vodník:
Vader: ještě k Mackovi. Vy jste mě, člověče, tím banem tak vyvedl z konceptu, že jsem zapomněl na to nejhlavnější. Rath dostal od Macka facku v soukromé záležitosti - za urážku jeho manželky. Myslím, že taková facka je když ne akceptovatelná tak rozhodně nejsnáze pochopitelná. Že to Macek udělal v rámci veřejného politického jednání, to je ovšem buranství, kterým nás (kteří "jdeme do Evropy") v očích Západu přesunul do sousedství Tchaj Wanu. Ale s SA to nemá co dělat.
Naopak přepadení a zmlácení Dolejše je typický politický terror, který je ryzím SA-manstvím, i kdybyste mi dal 10 banů! >:(
martindeporres:
No tak dobře, nezavrhujete, ale ze všech vašich vyjadření vyplývá, že tento postup naprosto přesně v rámci demokracie a práva vás ani nenapadl a pokud napadl, rychle jste ho odehnal.
Vodník:
--- Citace: martindeporres kdy 23. Února 2009, 16:51:15 ---No tak dobře, nezavrhujete, ale ze všech vašich vyjadření vyplývá, že tento postup naprosto přesně v rámci demokracie a práva vás ani nenapadl a pokud napadl, rychle jste ho odehnal.
--- Ukončit citaci ---
No já bych řekl, že si pletete (doslova) pojmy a dojmy. Řeč byla od samého počátku o porušení zákona ze strany plzeňského magistrátu. Nebylo to poprvé. Pokud nějaký svobodně zvolený orgán opakovaně poruší zákon, měl by být odvolán pro nekompetenci - ale to není moje starost, nýbrž Plzeňáků. Demokracie neznamená, že nekompetentní úředník bude permanentně porušovat zákon a tím prakticky paralysovat využívání občanských práv nějakou skupinou, která bude v permanentním procesu "odvolávání se k vyšší instanci", místo aby demonstrovala, jak je jejím dobrým právem.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi