Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Zákaz pochodu proti sionismu
Vodník:
--- Citace: martindeporres kdy 23. Února 2009, 17:10:37 ---Ale nemůžu na údajně nezákonný postup odpovídat dalším nezákonným postupem.
--- Ukončit citaci ---
A já snad někde propaguju, že ano? Pokud věci nedojdou tak daleko, že je čas na defenestraci. >:D (ale pak už není řeč ani o demokracii, ani o právním státě).
Ad Dolejš: pokud to je tak, jak říkáte Vy, tak je to něco jiného. Já jsem slyšel pouze versi, že ho přepadli, když se vracel večer domů a mydlili do něj za to, že je kommunista. To by byl nepřijatelný politický terror.
gvodrazka:
;D ;D
To mr.Vader: "...To vite, par desitek ran Tokarevem cloveka zklidni...." ;D ;D
Musím se smát při představě, jak někoho zklidňujou pár desítkami ran Tokarevem - nejlépe pouzdrem závěru... ;D ;D
martindeporres:
No, asi by se slušelo tuhle diskusi zakončit. Vodník by se nám tu dál jen rozčiloval až k infarktu a stejně nepřizná, že hlavní důvod, proč tak soptí, není údajná nezákonnost zákazu, ale to, že byl zakázán pochod proti sionismu. Kdyby zakázali pochod třeba proti stěhování ptáků, rozhodně by mu to za tolik vzrušování nestálo.
Vodník:
No já tu diskussi klidně ukončím, ale Vaším posledním příspěvkem jste se rozhodně nevyznamenal!
--- Citace: martindeporres kdy 23. Února 2009, 18:13:05 ---Vodník by se nám tu dál jen rozčiloval až k infarktu
--- Ukončit citaci ---
Kde? Myslím, že se nijak nerozčiluju...
--- Citace: martindeporres kdy 23. Února 2009, 18:13:05 ---stejně nepřizná, že hlavní důvod, proč tak soptí, není údajná nezákonnost zákazu, ale to, že byl zakázán pochod proti sionismu.
--- Ukončit citaci ---
Posouváte mi zcela nestydatě vlastní doměnky, to je faul! Zákaz nebyl "údajně nezákonný", nýbrž prostě nezákonný, jak se shodli přinejmenším dva odborníci na právo, jeden z nich člen redakce Eretzu.
martindeporres:
nechtějte, aby to, jestli byste se rozčiloval stejně při zákazu pochodu proti stěhovavým ptákům, testoval někdo na detektoru lži ;D Howg, domluvil jsem.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi