Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Zákaz pochodu proti sionismu
Vodník:
--- Citace: martindeporres kdy 23. Února 2009, 14:58:07 ---O.K. takže založím stranu která bude mít jeden z bodů v programu založení cikánského státu třeba na Špicberkách nebo v na ostrovech Tichomoří. Podle vodníkovy logiky budu označený za přítele cikánů.
--- Ukončit citaci ---
No, pokud tomuto jistě bohumilému úmyslu z Vaší strany bude předcházet nedobrovolné vystěhování cikánů z republiky, budiž Vaše strana postavena okamžitě mimo zákon!
--- Citovat ---Píšete o "zvůli vrchnosti". Jak se to vyjadřujete o činnosti orgánů, jejichž struktura vzešla ze svobodných voleb?
--- Ukončit citaci ---
No, mohl bych sice napsat, že když svobodně zvolený orgán porušuje zákony této země, tak se chová jako vrchnost, nikoli jako demokratický orgán. Ale jestli jste plzeňák a dotkl jsem se Vás, tak se hluboce omlouvám a příště budu zvůli svobodně zvolených zastupitelů kritisovat těmi nejkorrektnějšími termíny.
--- Citovat ---K demokracii taky patří, že příslušný orgán prostě rozhodně jinak, než si představuju. Můžu se odvolat, nebo si zanadávat, ale nesmím!!! postupovat proti rozhodnutí daného orgánu, dokud není vyšší instancí změněno.
--- Ukončit citaci ---
Já taky neříkám, že smíte. Smíte ale proti němu protestovat a to i formou (ohlášené) demonstrace.
--- Citovat ---Tzn. pokud je shromáždění zakázáno, postup podle práva by byl ten, že se odvolám a dosáhnu-li změny uspořádám shromážnění v náhradním termínu. To se v Plzni tak nějak nestalo, že?
--- Ukončit citaci ---
Nebavíme se o tom, co měli nebo neměli dělat ti, kterým bylo shromáždění zakázáno (v tom budete mít možná pravdu), ale o tom, že tento zákaz byl protiprávní.
martindeporres:
S těmi cikány jsem jen dotáhl do konce vaši myšlenku o to, že byl Áda sionista. Vidíte, vznikl z toho takový nesmysl že byste mě hned zakázal. ;)
martindeporres:
Jestli byl nebo nebyl zákaz protiprávní, o tom má rozhodnout vyšší instance. Já se musím chovat tak, jako by byl v souladu se zákonem a musím dosáhnout změny! Jinak se taky chovám protiprávně. Zase schvalujete protiprávní jednání.
Vodník:
--- Citace: martindeporres kdy 23. Února 2009, 15:43:34 ---S těmi cikány jsem jen dotáhl do konce vaši myšlenku o to, že byl Áda sionista. Vidíte, vznikl z toho takový nesmysl že byste mě hned zakázal. ;)
--- Ukončit citaci ---
Cikáni se, pokud vím, na Špicberky nehrnou. Ž-/židé (někteří) do Israele chtěli/chtějí dobrovolně. Problém je ten, že Hitler by je i na ten Madagaskar hnal ať chtějí nebo ne - tedy jako Vy v tom Vašem hypothetickém příkladu s cikány na Špicberkách.
Vodník:
--- Citace: martindeporres kdy 23. Února 2009, 15:46:42 ---Jestli byl nebo nebyl zákaz protiprávní, o tom má rozhodnout vyšší instance. Já se musím chovat tak, jako by byl v souladu se zákonem a musím dosáhnout změny! Jinak se taky chovám protiprávně. Zase schvalujete protiprávní jednání.
--- Ukončit citaci ---
Jaké?? To, že byl zákaz protiprávní, není o rozhodnutí nějaké vyšší instance. Magistrát flagrantním způsobem porušil zákon. Když někoho zabijete, soud nerozhoduje o tom, jestli to bylo nebo nebylo porušení zákona, pouze o tom, jak toto porušení kvalifikovat a jaký trest Vám za ni udělí.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi