Všeobecná kategorie > Politika v Zemi Izrael

Koho byste volili? BLESKOVKA

<< < (19/37) > >>

Vader:
Ale jinak naprosto souhlasim, ze civilni snatek je asi tak dobry a pravoplatny, jako ty Eura co mi lezou z tiskarny...

zoom:
No jazykovým problémem jsem nazvala to, že Lieberman něco jiného říká hebrejsky a něco jiného rusky. Mimochodem slyšela jsem ho mluvit i anglicky a mluvil velmi pěknou angličtinou.

zoom:
JInak ted prave ve zpravach rikaji, ze Cipi s Bibim na pisecku nebude. Uvidime, jestli se precejen o kyblicky a lopaticky nakonec nedohodnou.

zoom:
Samozřejmě, že ortodoxní neuznávají reformní ani konzervativní giur. Proč by měli?

Samuel:
A já tvrdím, že monohem a mnohem důležitější než jakákoli státní nebo náboženská formalita sňatku je fakt, jaký vztah k sobě ti dva mají, jakou míru tolerance a lásky jsou schopni do toho vztahu dát, aby jejich vztah byl opravdu takový, že vyhovuje zmiňovanému "dokud nás smrt nerozdělí". Samozřejmě s kvalitou toho vztahu, který cítím nebo cítíme, že je ten pravý.
Ty formality jsou opravdu jen něco navíc, co mnohdy je skutečně nutné absolvovat například pro Vaderem zmiňované výhody dávané státem nebo zjednodušení některých životních procesů.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi