Všeobecná kategorie > Politika v Zemi Izrael

Koho byste volili? BLESKOVKA

<< < (20/37) > >>

Vodník:
Nechci se vám do toho plést, jen můj soukromý pocit: jistě je nejdůležitější to, co oba, muž i žena, do toho svého vztahu investují. Já ale jako věřící člověk mám potřebu, aby toto spojení bylo posvěceno, aby mu Bůh požehnal, prostřednictvím tradičního modlitebního rituálu. Naopak světský sňatek je pro mě jen jakýmsi tyátrem okolo uzavření právní (manželské) smlouvy. Proto podporuji - kvůli rovnoprávnosti před civilním zákonem - civilní "manželské" smlouvy mezi homosexuály (pokud k tomu chtějí mít opravdu svatbu, je to jejich věc, třebas mně to přijde nechutné & bizzarní), ale bez pardonu zamítám jakékoli církevní požehnání takovému spojení.

Scooolie:

--- Citace: Vader kdy 22. Února 2009, 19:56:21 ---
--- Citace: Scooolie kdy 22. Února 2009, 19:53:33 ---Proč by ale měl stát uznávat sňatek, to netuším. Státu do toho není vůbec nic.

--- Ukončit citaci ---

Spolecne zdaneni ? Dedictvi ? Rodina je zaklad statu, rikal (nejen) Cimrman (jeho filozoficky traktat "Nemy Bobes")  ;D

--- Ukončit citaci ---

Společné zdanění už stihli zrušit. Nicméně se vztahovala třeba i na registrované homosexuály. Dědění a rodina spolu souvisí jen okrajové - tam dědí především potomci a je celkem jedno, jestli manželští nebo upletení někde s děvečkou, kterou jsi od té doby neviděl, za vlahé noci na mezi...

Scooolie:

--- Citace: zoom kdy 22. Února 2009, 20:02:30 ---JInak ted prave ve zpravach rikaji, ze Cipi s Bibim na pisecku nebude. Uvidime, jestli se precejen o kyblicky a lopaticky nakonec nedohodnou.

--- Ukončit citaci ---

Mno, třeba nebude Cipi, ale třeba bude Kadima... Ono být ve vládě a nebýt ve vládě, to je z toho jeden Mofaz  ;D

Scooolie:

--- Citace: Vodník kdy 22. Února 2009, 20:15:40 ---Nechci se vám do toho plést, jen můj soukromý pocit: jistě je nejdůležitější to, co oba, muž i žena, do toho svého vztahu investují. Já ale jako věřící člověk mám potřebu, aby toto spojení bylo posvěceno, aby mu Bůh požehnal, prostřednictvím tradičního modlitebního rituálu. Naopak světský sňatek je pro mě jen jakýmsi tyátrem okolo uzavření právní (manželské) smlouvy. Proto podporuji - kvůli rovnoprávnosti před civilním zákonem - civilní "manželské" smlouvy mezi homosexuály (pokud k tomu chtějí mít opravdu svatbu, je to jejich věc, třebas mně to přijde nechutné & bizzarní), ale bez pardonu zamítám jakékoli církevní požehnání takovému spojení.

--- Ukončit citaci ---

Vodníku a svazky 3, 4 nebo 5 lidí (Kteří se prostě mají rádi) také podporujete? A co zoofilie, když se s ovečkou má pan Novák rád? Není to diskriminace, že tohle stát neuznává?

Samuel:

--- Citace: Scooolie kdy 22. Února 2009, 20:18:59 ---
--- Citace: Vader kdy 22. Února 2009, 19:56:21 ---
--- Citace: Scooolie kdy 22. Února 2009, 19:53:33 ---Proč by ale měl stát uznávat sňatek, to netuším. Státu do toho není vůbec nic.

--- Ukončit citaci ---

Spolecne zdaneni ? Dedictvi ? Rodina je zaklad statu, rikal (nejen) Cimrman (jeho filozoficky traktat "Nemy Bobes")  ;D

--- Ukončit citaci ---

Společné zdanění už stihli zrušit. Nicméně se vztahovala třeba i na registrované homosexuály. Dědění a rodina spolu souvisí jen okrajové - tam dědí především potomci a je celkem jedno, jestli manželští nebo upletení někde s děvečkou, kterou jsi od té doby neviděl, za vlahé noci na mezi...

--- Ukončit citaci ---
Scooolie, jste na omylu. V první linii dědí ze zákona manžel/manželka a potomci rovným dílem. Tedy pokud nebude muž se ženou sezdán, budou mít děti a jeden z nich zemře a nebude li uzavřena závěť, zdědí vše potomci. Pokud to budou "hyeny" může jít druhý partner pod most.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi