Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Zneužití zákona

<< < (8/8)

Vader:
Ehm... Vodniku, vy vite, ze si vas vazim, ale neobjevily se poznamky "smazano, antisemitske" az po te, co pan Stwora za mucednickeho halasu oznamil, ze je trestne stihan ? Ne ze bych na Zvedavce chodil co tyden, ale muj bot mi obcas neco napraska...

Vodník:
Vader: nevím, je to možné. To "trestní stíhání" nakonec zas tak horké nebylo, pokud si vzpomínám. P. Stworu neznám a neznám ani jeho motivace k tomuto kroku. O to tady ale nejde, že...

Vader:

--- Citace: Vodník kdy 26. Ledna 2009, 23:36:22 ---O to tady ale nejde, že...

--- Ukončit citaci ---

Ale ano, o to tady take jde. Lide vas tu (alespon vetsina) bere vazne a jako seriozniho partnera v diskusi - jen s urcitym stigmatem. A v kontradikci k vasemu nazoru, ze nezalezi na tom, jake weby a fora clovek navstevuje - zalezi na tom, moc na tom zalezi. Bral byste me vazne, kdybych dejme tomu navstevoval weby se zamerenim na sex se zviratky a bavil se o tom, jestli je lepsi krecek nebo koza ?

Vodník:
Ne, nejde o to. Jde o to, že někdo tu opakovaně uvádí "Vodník přispívá na Zvědavce" s určitým úmyslem, který ani mně ani Vám není neznám... :(

Že Vámi navštěvované weby o Vás vypovídají pramálo, na tom trvám. Pravda, chronická návštěvnost nějakého animal sex webu je jistě vypovídající, ale to je opravdu extrémní případ. Stejně tak by mě někdo mohl vydávat za sionistu, protože diskutuji zde. Nebo za modrého ptáka, protože chodím na Neviditelného psa (pokud tam nejsem zrovna zabanován jako právě teď  ;) ). Na Zvědavce přispívala jeden čas celá parta slovenských Židů z Israele. S některými se dalo mluvit celkem dobře, s jinými hůře. A tak je to skoro všude.

Ale i kdybyste na tom fiktivním webu diskutoval o erotických přednostech kozy, nevylučovalo by Vás to z debaty o atomové fysice, politice nebo jazykovědě.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi