Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie

Operace Lité olovo v Gaze - FOTOGRAFIE

<< < (11/13) > >>

zoom:
Jsou to stare fotky, ktere pred nejakym casem kolovaly tady po internetu.

Tamar:

--- Citace: zoom kdy 17. Ledna 2009, 18:00:20 ---Jsou to stare fotky, ktere pred nejakym casem kolovaly tady po internetu.

--- Ukončit citaci ---
I ty, co tam zůstaly?

Vader:

--- Citace: gvodrazka kdy 16. Ledna 2009, 07:45:35 ---Bylo by to laciné. Mě jde hlavně o tohle: (a Vy, můj oblíbenče, jste na to narazil při zmínce o zákazu kouření pro snipera) – můžete střílet sebelépe, ale nejdřív se na svůj palpost musíte dostat. Když se na něj konečně doplížíte, je sakra rozdíl, jestli jste se na něj doplazil jako chrchlající a odplivující kuřák s mžitky před  očima, třesoucíma se prsty a s divy dělajícím krevním tlakem, nebo jako hbitá a mrštná pozemní veverka.  ;) A to jsem se nezmínil o pěších, mnohakilometrových  přesunech...

--- Ukončit citaci ---

Ale no tak, Gugi, pri strelbe ani s/zlezani skaly mi nijak koureni nevadi, nechrchlu, nekaslu. Co teprve sciceny fojak ? To je predpojatost. Nehlede na to, ze sniper nemarsuje s jednotkou. Jen se chtel rict, ze je pro snipera nebezpecne si v akci zapalit, zejmena v noci.

--- Citovat ---Kentku v ústech by si nedovolil ani Wild Bill Hitchcock či Billy the Kid. Snad jen žvýkací Bull Durham.

--- Ukončit citaci ---

Nerozumim. Chapu ze mate neco proti cigaretam obecne, ale co mate proti Kentkam ?

zoom:
Ja jsem videla jenom ty co zustaly.
Bylo to prave k valce v Iraku, pokud se pamatuji.

Vader:

--- Citace: Míla kdy 16. Ledna 2009, 08:12:51 ---Vaderere, zkusím těch 500 bodů. V době světových válek jsou to určetě války, ale v podstatě v období míru jednoznačně stress. Takže stress, který je příčinou všech civilizačních nemocí. Míla

--- Ukončit citaci ---

+500 bodu  ;)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi