Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie
Operace Lité olovo v Gaze - FOTOGRAFIE
Tamar:
( ;) Jemu by - mezi námi - slušelo úplně cokoliv, ale asi by se v tom smokingu necítil úplně nejlíp)
Evropské politiky bych vzala na oběd do Sderot a na večeři do Aškelonu. (nebo obráceně..)
Yan:
--- Citace: zoom kdy 18. Ledna 2009, 13:14:11 ---YAN spletl jste hrusky s jablkama, tedy dvve temama, jedno tema je o fotkach, ktere se objevily v ramci nejakeho linku, tam jsou skutecne bezejmenni vojaci (nelye vyloucit, ze nektery y nich se jmenuje Gabi anebo Mose) a druha debata byla o nacelnikovi generalniho stabu Gabi (Askenazi), ktery skutecne klidne muze chodit ve smokingu :) ale nevim, jestli by mu slusel. :D A do toho jen tak naokraj v Askelonu padaji Grady anebo neco podobneho. A IDF ceka na royhodnuti politiku a v Jeruzaleme je dopravni kolaps, protoze se tam cekaji ecropsti politikove na veceri, anebo na co. Ono je to skutecne prijemnejsi jet na veceri do Jeruzalema, nez treba do Darfuru, takze je celkem i chapu.
--- Ukončit citaci ---
Děkuju za nahrávku. Nechtěl jsem bez ní pokračuövat. Když se podíváte v tomto vlákně dopředu, zjistíte, že na to že na té fotce kde je Askenazi (paní Radmilou) vydáván za záložáka jsem upozornil já. Pak se tady Marcela zeptala zda fotky v jistém článku jsou z Iráku (vzhledem k tomu že na těch fotkách jsou izraelští vojáci jsem s trochu podivil nad tím Irákem a doložil to tou jmenovkou nad levou náprsní kapsou).
Tím kdo smíchal hrušky s jablky zde byl Vader neboť zareagoval na diskuzi o článku s Irákem, jmenovkou a doplnil do toho Gabiho (což mi implikovalo souvislost s a Askenaziho chlupatou hrudí jejíž šeď zmátla paní Radmilu).
PS: pokud to bylo takto, tak já se v tom orientoval od začátku, jen se mi nechtělo to vysvětlovat bez té nahrávky na smeč. Tímto za ní děkuji.
zoom:
chi chi, hlavne ze jsme se dobre pobavili, ovsem doufejme, ze se situace vzvine tak, abychom si mohlli delat jenom legraci a ne vlastne truchlit nad tim co se tak mele kolem dokola. A pak kdyz si pomyslim na ty zranene v nemocnicich. A jestek tomu, takovy moment ktery svedci o "inteligenci " Hamasu. Izrael po dohode s Cervenym kriyem vzbudoval u prechodu Erez jakousi polni pohotovostni stanici pro civilni obzvatelstvo, ktere utrpelo a pak podle druhu zraneni ma byt preveyeno do izraelskych nemocnic a Hamas dela co? Ano bombarduje raketkami. Nepisu science fiction, pisu jenom to, co slysim v radiu.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi