Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie
Operace Lité olovo v Gaze - FOTOGRAFIE
Tamar:
Tomšíku, je pravda, že tyhle fotky nejsou z Gazy, ale z Iráku? Já to podle oblečení, ani podle zbraní nepoznám, ale fakt je že většina fotek z Gazy vypadá trochu jinak..
https://siander.blog.idnes.cz/c/65861/Konflikt-v-Gaze-fotografie-ktere-jen-tak-neuvidite.html
Yan:
--- Citace: Marcela kdy 16. Ledna 2009, 21:18:20 ---Tomšíku, je pravda, že tyhle fotky nejsou z Gazy, ale z Iráku?
--- Ukončit citaci ---
Izraelci..... v Iráku? To myslíte vážně?
Tamar:
--- Citace: Yan kdy 16. Ledna 2009, 23:36:00 ---
--- Citace: Marcela kdy 16. Ledna 2009, 21:18:20 ---Tomšíku, je pravda, že tyhle fotky nejsou z Gazy, ale z Iráku?
--- Ukončit citaci ---
--- Ukončit citaci ---
Yane, co to melete.. V diskuzi pod tím článkem bylo napsané, že to jsou fotky ne z Gazy, ale američtí vojáci v Iráku. Já to nepoznám, jestli je to americký voják nebo izraelský tak se ptám Tomšíka, protože vím bezpečně, že to pozná i se zavřenýma očima.. ;)
Yan:
--- Citace: Marcela kdy 17. Ledna 2009, 12:51:18 ---
--- Citace: Yan kdy 16. Ledna 2009, 23:36:00 ---
--- Ukončit citaci ---
--- Ukončit citaci ---
Yane, co to melete.. V diskuzi pod tím článkem bylo napsané, že to jsou fotky ne z Gazy, ale američtí vojáci v Iráku. Já to nepoznám, jestli je to americký voják nebo izraelský tak se ptám Tomšíka, protože vím bezpečně, že to pozná i se zavřenýma očima.. ;)
--- Ukončit citaci ---
Jaký američani? Na těch fotkách jsou Izraelci.
Jestli mi nevěříte, stačí, když se podíváte na nášivku nad levou náprsní kapsou (toho jednoho vojáka tam kde to je vidět) tam to nevypadá na latinku.
Tamar:
Bylo tam těch fotek víc. Teď je pod článkem poznámka autorky, že děkuje za upozornění a že ty "nepravé" fotky už odstranila..
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi