Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie
Operace Lité olovo v Gaze - DISKUZE
zoom:
Musim rict zcela sebekriticky, ze prohlaseni knizete Schwarzenberga ve prospech Izraele na schuzce evropskych ministru zahranici ma v Izraeli obrovsky ohlas. Nevim jak dalece to bylo publikovano v CR. :)
Tamar:
bylo.. :)
https://zpravy.idnes.cz/dopravam-si-luxus-rikat-pravdu-rika-o-gaze-ministr-schwarzenberg-py5-/zahranicni.asp?c=A081230_094016_zahranicni_pei
Míla:
Chci upozornit, že dnes v Mladé Frontě je velice zajímavý článek s knížetem. Slyšela jsem také v rádiu jeho vyjádření pro německý tisk, kdy zopakoval, že s Hamasem se jednat nedá a řekl, že když do Gazy jdou peníze z EU, tak by EU měla také právo na nějaké podmínky. To zase mě zvedlo ze židle, protože místo rozvoje obyvatelstva, když si tak naříkají, tak se za peníze EU vyzbrojují teroristi,, aby mohli střílet rakety na Izrael . To je bezvadné, zda někdo z EU zkontroloval, kam ty peníze jdou ? Když tady kontrolují všechno.Takže vlastně EU financuje terorismus, když se to tak řekne jednoduše.
Míla:
Marcelo, Vaše připomínka se týká stejného článku, ale v novinách je delší.Míla
Vader:
--- Citace: Samuel kdy 30. Prosince 2008, 09:31:54 ---Jedna citace za všechny podobné:
o. Pizzaballa (Vatikán): Jsme vůči stávající situaci bezradní. Na jedné straně jsme byli svědky neustále se opakujících provokací vlády Hamasu, na druhé straně vidíme násilí, nebývalé a přehnané... Chybí slova k tak obtížné situaci. Doufáme ale, že přece jenom převáží zdravý rozum a že se někomu podaří sehrát roli prostředníka. Důležitou úlohu má mezinárodní společenství. Musí silně a energicky vyvíjet nátlak na obě strany. Věříme, že k tomu dojde co nejrychleji.
--- Ukončit citaci ---
Vatikan ? Zaslechl jsem slovo "natlak" ? Ej, malem se mi zvedla pravice... >:( To bude tim Rimem...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi