Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie
Operace Lité olovo v Gaze - DISKUZE
Míla:
Vážení, teď jsem si prošla opět zprávy na Eretzu. Taky zprávu : Drama na moři s proarabskou lodí. Já jsem to předtím slyžela v rádiu. Víte, jak to bylo komentováno ? Izrael zabránil připlutí lodi s humanitární pomocí ! Ach jo ! Co ti naší ,někteří, novináři a redaktoři neudělají, aby očernili Izrael. Jinak by to bylo k smíchu, ale ono je to spíš k pláči.
fanuel:
Zdravím, obávám se ,že Saul nebyl dost důrazný a neposlechl řádně Samuela.Věta ,že nebudouli vyhnání ze země Kanán (Filistinští). Budou Vám osídlem a přes ně budete zkoušeni, proč nežijete v míru.To samé platí na Jozue, Davida ten se sice snažil ,ale Šalamoun a Roboám to už nemohli dodělat,( pro modly) bylo to na rozdělení na sever a jih důsledky známe do dnes.
Proč jen neposlechli (B) příkaz????
Dnes je jiný!!! Bojovat do vítězného konce. Bíte je jedny teroristy.Za zády moře a z pouště jsme přišli.(ustoupit není kam)
Stanek (Fanuel)
Pepino65:
Vatikán .... nebývalé a nepřiměřené násilí ....
Doporučil bych vrchnímu čarodějovi z Říma, aby udělal kuchařku o přiměřeném násilí. Možná by mohl použít něco z učebnic pro Hitlerjugend, tedy jestli nezapomněl.
Elazar:
--- Citovat ---na druhé straně vidíme násilí, nebývalé a přehnané...
--- Ukončit citaci ---
;D Vrchní čaroděj.. Já věděl, že mi někoho připomíná.
Podle OSN a EU v zájmu adekvátnosti a přiměřenosti násilí by měl Izrael namísto drahých a vysoce sofistikovaných leteckých úderů nejspíš zvážit ostřelování Gazy kaťušemi...
Pepino65:
--- Citace: Elazar kdy 30. Prosince 2008, 17:55:42 ---[Podle OSN a EU v zájmu adekvátnosti a přiměřenosti násilí by měl Izrael namísto drahých a vysoce sofistikovaných leteckých úderů nejspíš zvážit ostřelování Gazy kaťušemi...
--- Ukončit citaci ---
Ano a přibalit k nim Kásamy. ;D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi