Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie
Operace Lité olovo v Gaze - DISKUZE
Zina:
Operace v Gaze má za cíl zlikvidovat příslušníky Hamasu.Věřím,že naplánování nemá jedinou chybu.Jen by mne zajímalo,jestli je vůbec možné všechny eliminovat?A kdo půjde na jejich místa?
Scooolie:
--- Citace: zoom kdy 29. Prosince 2008, 23:20:02 ---ja take nemam problem, ale vim, jak to medialne pusobi. Je totiz mnohem jednodussi rict : ty smradlavi zidaci zase vrazdi ty smradlavy araby" uznejte, ze kdyz se rekne izraelska armada brani svuj stat proti ... tak to zni lip.
--- Ukončit citaci ---
Nedělejte si iluze. U lidí, kteří mají k Židům kladný nebo neutrální vztah je to jedno. A u toho zbytku také. Myslíte si, že je rozdíl říkat Cikán nebo Rom? Je to totéž. Pro ty, kdo nemají Cikány rádi je stejnou nadávkou i Rom. A ostatním je to celkem jedno, jak se komu říká...
Samuel:
Jedna citace za všechny podobné:
o. Pizzaballa (Vatikán): Jsme vůči stávající situaci bezradní. Na jedné straně jsme byli svědky neustále se opakujících provokací vlády Hamasu, na druhé straně vidíme násilí, nebývalé a přehnané... Chybí slova k tak obtížné situaci. Doufáme ale, že přece jenom převáží zdravý rozum a že se někomu podaří sehrát roli prostředníka. Důležitou úlohu má mezinárodní společenství. Musí silně a energicky vyvíjet nátlak na obě strany. Věříme, že k tomu dojde co nejrychleji.
Zvláštní, že se málokdo staral o to, vyvíjet silný a energický nátlak na arabské teroristy, aby přestali ostřelovat Israel a využívat sebevražedných atentátníků. Pokud si někdo pod tím nátlakem nepředstavuje ony štědré dotace z EU.
zoom:
Ale Samuel jako by jste to nevedel, strilet na zidy je prece normalni. >:D
Samuel:
Zoom, já vím, že zrovna zde ta otřesná nevyváženost pohledu světa na situaci v Israeli nikoho moc nepřekvapí. Ale mně to stejně vždy dokáže zvednout ze židle, a tak na to alespoň musím znovu a znovu upozorňovat.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi