Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra

z pátka na sobotu

<< < (15/28) > >>

eleazar:
Navrhuji časem diskuzi zamknout či případně posléze smazat.

Yan:

--- Citace: eleazar kdy 14. Prosince 2008, 20:04:30 ---Navrhuji časem diskuzi zamknout či případně posléze smazat.

--- Ukončit citaci ---
Proč? .....co se mi třeba nelíbilo bylo že někdo tady třeba vyjádřil svůj "diskutabilní" názor a rada starších se usnesla že to tak určitě nemyslel, on to uznal a jeho diskutabilní příspěvky se vymazaly....... tak trochu to ve mě budilo dojem jisté Potěmkinovské vesnice.....

Scooolie:
Jejda, tady to žije  :D

Poctivě jsem si přelouskal debatu a s dovolením několik málo komentářů:

1) Admin má poslední slovo. Vcelku Vadera obdivuji, že střídavě se zvýšeným adrenalinem a střídavě s ledovým klidem to vysvětluje.

2) Jsem osobně pro non-stop provoz, protože vycházím z toho, že Fórum patří k webu o Izraeli a Blízkém východě a čtou ho především obyvatelé České republiky a Slovenska (čest výjimkám z dalších krásných zemí, Izraele obzvlášť  :) ). Stejně jako v Izraeli nejsou všichni praktikující židé, tak už vůbec ne v ČR. A pro ne-židy šabat nemá význam zákazu čtení nebo psaní na Fórum.

Pokud bychom měli vypínat Fórum, tak proč ne celý Eretz?

Koneckonců, Eretz také není ortodoxní web - to bychom těžko mohli občas hodit nějaké ty fotky izraelských modelek nebo fešných vojaček  ;)

3) Nesu podíl na rozpoutání demokratické diskuse tím, že jsem dal do záhlaví anketu. Myslím, že to byl dobrý nápad, neb je vždy dobré znát různé názory a moci je konfrontovat se svým. Což nutně neznamená, že když je to 9:1 v můj neprospěch, že bych svůj názor musel změnit  >:D

4) Kdo je majitel Fóra je naprosto jedno, protože veškerá práva majitelé vykonává admin, resp. admini. Jak správně řekl Vader: Pokud nepřijde výslovný pokyn majitele (nemohu si jako admin vzpomenout, kdy by nějaký přišel), tak admin je absolutní vládce.

Drobná technická pro Pepina65: Zjistit majitele Fóra, resp. webu je sakra složité. Ty údaje, které Vám vypadnou z Whois jaksi neodpovídají realitě.

5) Je tu i technická stránka věci. Fórum je pravidelně navštěvováno vyhledávacími roboty známých vyhledávačů (Google, Seznam, atd.) a pokud jej najdou v šabatovém režimu, zaindexují si, že Fórum je "zrušené" a má jen titulní prázdnou stránku. Dál je to nepustí. Sníží nám to page rank. Což sice není nějaká modla, ale... mám radost, když roste  ;) (Aktuálně je u Seznamu 50 ze 100, což je na fórum hodně slušné)

6) Debata na tohle téma je i přes rozdílné názory zajímavá.  A díky Vám za názory. :)

Scooolie:

--- Citace: eleazar kdy 14. Prosince 2008, 20:04:30 ---Navrhuji časem diskuzi zamknout či případně posléze smazat.

--- Ukončit citaci ---

Nevidím důvod. Naopak, tohle je velice užitečná diskuse a myslím, že ať rozhodnutí o fungování Fóra o šabatu dopadne jakkoliv, nebude na škodu se k debatě občas vrátit.

Yan:

--- Citace: Scooolie kdy 14. Prosince 2008, 20:16:08 ---1) Admin má poslední slovo. Vcelku Vadera obdivuji, že střídavě se zvýšeným adrenalinem a střídavě s ledovým klidem to vysvětluje.
--- Ukončit citaci ---

Tohle přece nikdo nezpochybňuje, naopak všichni si toho jsou vědomi. Pokud jde o ten adrenalin, mam dojem že Vader nějak nemůže přenét přes srdce že s nim někdo nesouhlasí, což je všechno co se s tim cimrmanovsky řečeno dá dělat.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi