Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra

z pátka na sobotu

<< < (16/28) > >>

leho:

--- Citace: Vodník kdy 14. Prosince 2008, 14:34:48 ---
--- Citace: leho kdy 14. Prosince 2008, 07:56:41 ---Proč by mělo právo zde diskutovat být nějakým všeobecným právem? Co kdyby se vlastník tohoto fóra rozhodl prostě fórum zrušit?
--- Ukončit citaci ---
Totéž co Vader: v podstatě opakujete moje slova, že je rozhodující, kdo je vlastníkem fóra. Je-li toto fórum židovské, pak my, goyim, jim do toho nemáme co kafrat. Protože ale můj dojem je celkem nejasný, zeptal jsem se přímo. Odpovědi se mi doposud nedostalo.

--- Ukončit citaci ---

Nechápu, proč by někdo měl dostávat nějakou odpověď k faktu, že je fórum nepřístupné během šabatu. Mě je to jasné jak facka a určitě drtivé většině jiným čtenářům. Fórum je zavřené o šabatu, takže ctí tento židovský zvyk a je tedy provozováno věřícímy Židy. Tečka, nic není třeba dodávat. Holt někdy chytrému napověz...

Scooolie:
Yan: To si nemyslím. Zakopaného jezevčíka vidím v tom, že Vader chce, abyste pochopili, jak se věci mají. Proto věnuje tolik energie debatě.

Yan:
Já chápu že on drží sabat, s tim problém nemam, taky ho nikdo nenutí aby v tu dobu cokoli dělal. Ale neni mi jasný proč chce, abych se na fórum nemoh kouknout evtl. do něj něco napsat v pátek večer nebo v sobotu přes den.
To přání hezkého sabatu se mě totiž reálně netýká. Tak to prostě je.

zoom:
je to slozite, prani hezkeho sabatu se Yana tyka jako kazde dobre prani, ja se take necertim, kdyz mi nekdo posle vanocni pohled, prestoze se me to netyka. Beru to jako pozornost a hotovo. Takze hezky sabat se tyka i toho kdo ho nedodrzuje, protoze to je vyraz nejakeho vztahu. A mohu vam rict, ze v izraeli si zidi s arabama prejou klidne chag sameach a celkem je to fuk jestli je to Id el fitr anebo treba Sukot, ppripadne vanoce, to pokud jsou lide k sobe slusni a respektuji se. Musim rict, ze mi to je jedno jak to s forem bude, protoze ja si ho stejne nepustim, meli by se panove admini dohodnout, jak to budou delat aby se "vlk nazral a koza zustala cela" forum neni ani zidovske ani krestanske a nikdo za tim prece nemuze hledat nejaky zamer zidu ovladnout forum, stranky, svet , galaxie apod.  >:( hlavne abychom zdravi byli  ;D

Yan:

--- Citace: zoom kdy 14. Prosince 2008, 21:17:02 ---je to slozite, prani hezkeho sabatu se Yana tyka jako kazde dobre prani, ja se take necertim, kdyz mi nekdo posle vanocni pohled, prestoze se me to netyka. Beru to jako pozornost a hotovo.
--- Ukončit citaci ---
Tím chcete naznačit že nepřístupnost fóra v pátek večer potažmo v sobotu přes den je pozornost.......  :o

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi