Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra
z pátka na sobotu
Vader:
--- Citace: Yan kdy 14. Prosince 2008, 16:43:56 ---
--- Citace: Vader ---OK, poprve to bylo prekvapko, po nemz nasledovala diskuse, podruhe uz se to dalo cekat. A ja doufam, ze na foru se to bude opakovat kazdy sabat (ne to pisteni, ten sabbath-mode).
--- Ukončit citaci ---
No, a jaký to má konkrétní důvod?
--- Ukončit citaci ---
Duvodem je sabat. Uz jsem o tom napsal dost. Jestli se ti to nelibi (nemlich a echt zrovna tobe), muzes jit o dum dal. Yane, posledni varovani : s adminem se o techto rozhodnutich nediskutuje >:( (Dovolim si podotknout, ze zrovna ty mas "podminek", napomenuti, vystrah a varovani tolik, ze povazuji skoro za neuctu k ostatnim nadale tolerovat vic, nez si ostatni kdy dovolili.)
Yan:
--- Citace: Vader kdy 14. Prosince 2008, 15:58:25 ---A tentokrat jsem se jeste ani nestacil vyspinovat do rozcileni.....
--- Ukončit citaci ---
No nevim nevim, já měl dojem že se tady v klidu diskutuje, a jedinej kdo se ozčiluje seš ty.
zoom:
Jeje, ja myslim, ze to je uplne jasne, a srozumitelne pochopila jsem to (sice po delsi dobe, ale precejen) tak, ze stranky budou otevrene, ale jak je zvykem, moc se na nich nedeje, jenom pokud se stane neco moooc mimoradneho tak to tam nekdo umisti. Forum tedy zustane zavrene na sabat. Domnivam se, ze to je reseni prijatelne pro vsechny smery a neni treba o tom nejak moc diskutovat, staci respektovat admina.
Je ale zajimave kolik emoci toto tema vyvolalo a je videt, ze sabat neni nikomu lhostejny. Nikdy jsem netusila, ze to je tema natolik citlive, asi je to tim, ze ja vypnu v patek odpoledne pred zacatkem sabatu pocitac a zapnu ho az v sobotu vecer (a nekdy ani to ne) . Nevidim v tom nic mimoradneho. Sabes ... Coz je z me strany ovsem velke rouhani, protoze sabes je mimoradny dar. Diky Vaderovi, ze nam to vsem pripomel.
dudusko:
--- Citace: Scooolie kdy 13. Prosince 2008, 17:54:28 ---K tomu zbývá zodpovědět několik otázek:
1) Je Fórum jen pro židy nebo i pro ostatní, kteří šabat nemusí, resp. ani nemají dodržovat?
2) Je nutné, aby moderátor byl vždy připraven, tj. neobejde se Forum o šabatu bez něj, i když bude v provozu?
3) Je tu jen jeden moderátor?
4) Mohu si Forum pro změnu vypnout já v neděli, na Vánoce a Velikonoce?
--- Ukončit citaci ---
ad 1) Forum je pro Fšechny...ovšem,přivítal bych při přihlášení o Šabesu informační okénko s tím, že jde o přihlášení v "nevhodnou" dobu. A jestli si opravdu přeji pokračovat. To mi přijde korektní.
ad 2) Forum se obejde bez moderatora/u po uvedenou dobu, i když bude v provozu.
ad 3) Mělo by býti více moderátorů. Žádný příspěvek není snad "tak horký" aby nevydržela reakce stran moderátora na dobu bez omezeného přístupu.
ad 4) Tohle raději ne. Stejně je schizofrenní, provozovat server v křesťansko/judaistickém režimu...kdo tu je pro koho? Ještě tak online reportáže z poutí na Svatý Antonínek u Olomouce...
Klidně mi nakopejte prdel, zvyk jsem si....
Pepino65:
zoom, nikdo nezpochybňuje, že to bude zavřené, ale promiňte, ta forma je řekněme nešťastná.
Vadere, nikdo Vám přece neupírá Vaše práva a ani nic dalšího, ale promiňte, slušnost je to říci dopředu (časem by z toho bylo pro všechy pravidlo) a podruhé se to tak jednoznačně čekat nedalo, za to teď potřetí lze očekávat všelicos, i BANy? To snad přece jen...
Vodníku, na vlastníkovi domény přece nezáleží, ale kdybyste si chtěl zahrát na S. Holmese, tak u téměř všech providerů na netu stačí zadat název domény a vypadne Vám vlastník i s dobou poplatkové expirace.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi