Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra

z pátka na sobotu

<< < (13/28) > >>

Yan:

--- Citace: Vader ---A ja vam opakuji, za vam po tom nic neni. Nebo mozna je, ale stejne vam to nereknu. Neberte to osobne, ale je to jediny neprekrocitelny prikaz dany mi majitelem.
--- Ukončit citaci ---
Mě je to jedno, asi má majitel důvod proč se k vlastnictví nehlásit.......

--- Citace: Vader ---Pripominka prvni - tohle neni forum o serialech. Tohle forum je specificke necim jinym.
--- Ukončit citaci ---
Tou zmínkou o Nemocnici na kraji města jsem jen přibližoval dobu kdy dorážim v pátek domu mezi 8. a 9. večer.

Yan:

--- Citace: Vader ---Pripominka druha - snazim si predstavit, jak Moshe rabejnu rika Sefovi "Poslouchaj, Hospodine, ten sabat se mi moc nehodi. Neprehodime to na stredu ?"
--- Ukončit citaci ---
To je jejich věc jak se dohodnou, stejně jako moje že já žádnej sabat dodržovat nebudu...... nevidim důvod.

--- Citace: Vader ---OK, poprve to bylo prekvapko, po nemz nasledovala diskuse, podruhe uz se to dalo cekat. A ja doufam, ze na foru se to bude opakovat kazdy sabat (ne to pisteni, ten sabbath-mode).
--- Ukončit citaci ---
No, a jaký to má konkrétní důvod?

Vodník:
Ad Vader: ještě jednou odkazuji na svůj úplně první kommentář v této diskusi z minulého týdne:
--- Citace: Vodník kdy  7. Prosince 2008, 12:36:23 ---Pokud je toto ale v podstatě židovský server s několika nežidovskými hosty, pak je rozhodnutí pouze záležitostí židovských administrátorů a na našem názoru nezáleží.
--- Ukončit citaci ---
Je mi prd po tom, kdo konkrétně je vlastníkem tohoto serveru nebo fóra, v tom máte pravdu. Ale jestliže mnou postulovaný předpoklad je pravdivý, pak stačilo přitakat (bez uvádění konkrétních jmen konkrétních vlastníků) a celá diskuse je zbytečná - tedy aspoň pro mě. Nikterak nezpytuju Vaše práva jako admina (mám velmi špatné zkušenosti s "demokracií" na diskusním serveru), ale vzhledem k tomu, že i zoom nebo Elazar vznesli názor, že by fórum mělo běžet (a Scooolie postoval anketu), vzbudilo to ve mně dojem, že to JE předmětem diskuse. Tohle mám na mysli tou nejasností, bez slůvka vysvětlení.

achab:

--- Citace: Vader kdy 14. Prosince 2008, 16:11:54 ---OK, poprve to bylo prekvapko, po nemz nasledovala diskuse, podruhe uz se to dalo cekat. A ja doufam, ze na foru se to bude opakovat kazdy sabat (ne to pisteni, ten sabbath-mode).

--- Ukončit citaci ---

Já taky. (Jehi chen)

Vader:

--- Citace: Yan kdy 14. Prosince 2008, 16:43:56 ---
--- Citace: Vader ---Pripominka druha - snazim si predstavit, jak Moshe rabejnu rika Sefovi "Poslouchaj, Hospodine, ten sabat se mi moc nehodi. Neprehodime to na stredu ?"
--- Ukončit citaci ---
To je jejich věc jak se dohodnou, stejně jako moje že já žádnej sabat dodržovat nebudu...... nevidim důvod.

--- Ukončit citaci ---

No vidis, ty si nedodrzuj sabat a na forum se podivej v nedeli. Totiz, ono se to ma tak - pobyvanim na foru ses (odkliknutim, necekam, ze bys rulezz cetl) zavazal k respektovani pravidel stavajicich i budoucich. Ostatne, nikdo te tu nenuti k navstevam ze ne ? A natvrdo : ja se ti zodpovidat nebudu.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi