Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra

z pátka na sobotu

<< < (7/28) > >>

Pepino65:
Pardon, zoom zaslala určité vysvětlení, takže to shora není tak docela z mé strany aktuální. Mám návrh: židovský moderátor může smazat nevhodné příspěvky vždy po západu slunce v sobotu.  ;)  Je to řešení.

zoom:
I tady je vule najit reseni a domnivat se, ze ho najdeme, jen se mily Pepino hned nerozcilujte, ze jste Untermensch, protoze to neni pekna retorika a svedci to spis o nejakem mindraku nez o cemkoli jinem / prominte, jsem na tyhle veci precitlivela.

Vodník:

--- Citace: Pepino65 kdy 13. Prosince 2008, 18:15:52 ---Jako nevěřící si zřejmě nezasloužím úctu allgemein, že nevěřící  Vodník ani necituje.  ;D
--- Ukončit citaci ---
Ale ne, ale vy, neznabozi, nemáte žádný rituál, který vám nařizuje nepracovat v nějaké dny. Leda kdybyste byl bolševik a žádal uzavření fóra na 1. máje, evt. 7. listopadu. Odhaduji ale, že byste v anketě prohrál... ;)

Vodník:

--- Citace: Scooolie kdy 13. Prosince 2008, 18:07:18 ---To je právě Vodníku ta mrcha demokracie. Názor většiny vs. respekt k právům menšiny...
--- Ukončit citaci ---
Hm, to zde nemá co dělat. S tím byste mohl argumentovat, kdybychom my, goyim, nutili věřící židy diskutovat o šábesu. Ale o tom není ani řeči, oni mají ponechánu naprostou svobodu rozhodnutí, zda debatovat nebo ne. Naopak práva goyim jsou uzavřením fóra usurpována, ježto oni jsou tohoto svobodného rozhodnutí zbaveni.

Takže klíčová otázka: koho je toto fórum???

achab:
bs*d

Ono to nakonec dopadne, tak jak to dopadne. Pro hru na demokracii a pro potřebu povídat si...
Nepřipadá mi jako "násilí", když se někdo dozví, že je šabat. Který rozhodně nepatří "jenom" židům. To je Ustanovení věčné od stvoření.
Pokud by to ale měla být jen póza, lépe, když bude možno povídat a občas i "lašonovat" i o šábesu. ergo - neptal bych se, ČÍ je toto fórum, ale ČÍM je ?
Kdo chce respektovat šabat, sem stejně nepoleze a je otázkou, zda "odstávka" zabrání těm, kdo nemluví s ostatními v úctě, aby tak nečinili dokonce i o šábesu...  Takže, kéž se mlýny melou, snad ta mouka bude k jídlu :o))

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi