Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra
z pátka na sobotu
Scooolie:
K tomu zbývá zodpovědět několik otázek:
1) Je Fórum jen pro židy nebo i pro ostatní, kteří šabat nemusí, resp. ani nemají dodržovat?
2) Je nutné, aby moderátor byl vždy připraven, tj. neobejde se Forum o šabatu bez něj, i když bude v provozu?
3) Je tu jen jeden moderátor?
4) Mohu si Forum pro změnu vypnout já v neděli, na Vánoce a Velikonoce?
Vodník:
Scooolie: dovolím si autocitát z minulého týdne:
--- Citace: Vodník kdy 7. Prosince 2008, 12:36:23 ---Rovněž si myslím, že by to mělo fungovat durch a že by to rozhodnutí, zda diskutovat nebo ne, mělo zůstat na židech samotných ... Pokud je toto ale v podstatě židovský server s několika nežidovskými hosty, pak je rozhodnutí pouze záležitostí židovských administrátorů a na našem názoru nezáleží.
--- Ukončit citaci ---
Anketa má většinu hlasů pro nechat to běžet. Takže se dohodněte mezi sebou, komu toto fórum patří. Doufám, že mezi vámi není nějaký muslim a nebude zavřeno od pátku do neděle! >:(
Scooolie:
To je právě Vodníku ta mrcha demokracie. Názor většiny vs. respekt k právům menšiny... Hlasování dosud není ukončeno, takže v tomto směru maličko předbíháme.
Fórum nepatří v zásadě nikomu. Je to je prostor k debatě. A o tom, zda jak ji omezovat co do času právě probíhá diskuse.
S tím muslimem mě to napadlo také. Přibereme Lukáše Lhoťana a o Ramadánu se tu budeme scházet až po soumraku. ;D
zoom:
:D s tim muslimem to je dobre, jako v Sarajevu za Rakouska Uherska, no ale vazne, pokud se nekdo chce ujmout moderovani na sabes, tak by to bylo asi v poradku. Forum jiste neni jenom pro zidy, naopak, je pro vsechny, ale je treba respektovat ze nekdo nechce o sabesu moderovat a hlidat forum. Pokud lze tento moment vyresit, tak neni problem, aby to bezelo porad, viz. vyse. Krome toho Scoolie, pokud se krestan na Vanoce a Velikonoce muze divat na TV anebo hrat si pocitacove hry, tak muze i moderovat. Zid proste pocitac, TV a dalsi veci zapnout nesmi (tedy prijal-li na sebe tyto zakony).
Pepino65:
--- Citace: Vodník kdy 13. Prosince 2008, 18:01:28 ---Scooolie: dovolím si autocitát z minulého týdne:
--- Citace: Vodník kdy 7. Prosince 2008, 12:36:23 ---Rovněž si myslím, že by to mělo fungovat durch a že by to rozhodnutí, zda diskutovat nebo ne, mělo zůstat na židech samotných ... Pokud je toto ale v podstatě židovský server s několika nežidovskými hosty, pak je rozhodnutí pouze záležitostí židovských administrátorů a na našem názoru nezáleží.
--- Ukončit citaci ---
Anketa má většinu hlasů pro nechat to běžet. Takže se dohodněte mezi sebou, komu toto fórum patří. Doufám, že mezi vámi není nějaký muslim a nebude zavřeno od pátku do neděle! >:(
--- Ukončit citaci ---
Jako nevěřící si zřejmě nezasloužím úctu allgemein, že nevěřící Vodník ani necituje. ;D
Jako člen tohoto fora jsem s mnoha dalšími asi člen II. kategorie nebo Untermensch, jelikož můj hlas při hlasování nemá žádnou váhu a nebo je v pravidlech tohoto fora něco, co mě není přístupné, když ani nevím, že se bude forum vypínat. :'(
Nehledě na to, že na jiných forech, kde jsem registrovaných je uvedeno vždy, že bude odstávka - zde to nic jiného není - jen důvody nejsou technické (údržba - maitenance - jak kdo chce), ale náboženské.
Jestli alespoň za něco málo ještě stojím, tak bych uvítal nějaké rozumné vyjádření, co bude následovat a jak se staví admin (promiň Scoolie - zde ztrácím přehled, kdo vlastně vykonává administrátorskou činnost) nebo moderators.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi