Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra

z pátka na sobotu

<< < (23/28) > >>

Samuel:

--- Citace: Yan kdy 17. Prosince 2008, 20:15:36 ---
--- Citace: Samuel kdy 17. Prosince 2008, 20:01:17 ---Ale když píšete, že disponujete dalším/i odborníkem/ky na IT, kteří jsou schopni těmto situacím čelit místo Vadera v průběhu šabatu, pak si může Vader po dobu šabatu uvolnit ruce, dát nohy na stůl, zapomenout na celé fórum a užívat si šabat.
--- Ukončit citaci ---
Tohle ale podle mě bylo naprosto jasný po celou dobu co se tady o tom diskutuje........... viz letní provoz fóra.

--- Ukončit citaci ---
Yane, víte jaký je rozdíl mezi obsluhou redakčního systému resp. fóra z běžné administrace toho daného systému a zasahováním do systému v případě chyb, útoků a podobně ? Myslím, že ne. Ale Vám je často dost věcí "jasných", jak si všímám.

Yan:

--- Citace: Samuel kdy 17. Prosince 2008, 21:12:27 ---
--- Citace: Yan kdy 17. Prosince 2008, 20:15:36 ---
--- Citace: Samuel kdy 17. Prosince 2008, 20:01:17 ---Ale když píšete, že disponujete dalším/i odborníkem/ky na IT, kteří jsou schopni těmto situacím čelit místo Vadera v průběhu šabatu, pak si může Vader po dobu šabatu uvolnit ruce, dát nohy na stůl, zapomenout na celé fórum a užívat si šabat.
--- Ukončit citaci ---
Tohle ale podle mě bylo naprosto jasný po celou dobu co se tady o tom diskutuje........... viz letní provoz fóra.

--- Ukončit citaci ---
Yane, víte jaký je rozdíl mezi obsluhou redakčního systému resp. fóra z běžné administrace toho daného systému a zasahováním do systému v případě chyb, útoků a podobně ? Myslím, že ne. Ale Vám je často dost věcí "jasných", jak si všímám.

--- Ukončit citaci ---
Tak ještě jednou a pomalu. Vader tu v létě cca 6 tejdnů (nebo tak nějak) nebyl. Přičemž i v té době všechny ty potřeby tak jak jste je vyjmenoval samozřejmě existovaly. Přesto fórum fungovalo (zda s problémama či nikoli samozřejmě nevim). Čili z tohoto důvodu to nebylo.

Yan:
Kromě toho mam dojem (můžu se mýlit) že Vader to ani takhle nezdůvodňoval........ myslím že to vytáh někdo kdo hladal racionální argument pro podporu vypnutí o sabatu.

Vader:

--- Citace: Yan kdy 17. Prosince 2008, 21:38:39 ---Tak ještě jednou a pomalu. Vader tu v létě cca 6 tejdnů (nebo tak nějak) nebyl. Přičemž i v té době všechny ty potřeby tak jak jste je vyjmenoval samozřejmě existovaly. Přesto fórum fungovalo (zda s problémama či nikoli samozřejmě nevim). Čili z tohoto důvodu to nebylo.

--- Ukončit citaci ---

Asi ti unikly me poznamky o tom, ze jsem mel ve spitale notebook a net. Jak jinak bych mohl reagovat na "aniontovaneho" (nebo kationtovaneho ?)

Yan:

--- Citace: Vader kdy 17. Prosince 2008, 22:36:28 ---Asi ti unikly me poznamky o tom, ze jsem mel ve spitale notebook a net. Jak jinak bych mohl reagovat na "aniontovaneho" (nebo kationtovaneho ?)

--- Ukončit citaci ---
No tak to sorry, já měl dojem že ses rozloučil a předal to v tu dobu někomu jinýmu. Ale o to celkem nešlo, tuším že ten sabat si držel stejně i tam.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi