Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra

z pátka na sobotu

<< < (24/28) > >>

Vader:
Anketa zastavena, vysledek necht kazdy shledne sam, nechavam ji "viset" nahore.
Jsem hlava tvrda, lec ne vzdy neustupna. Takze se vas zeptam, jestli ma cenu (viz vysledek a predchozi diskuse) dotazovat se jeste "rady starsich" na jejich nazor ohledne zavaznosti ankety. Ja to vidim tak, ze to nema cenu, ze jsem prohral svuj "spor", a forum proste o sabatu pojede (chybi mi tu emotikon ze Skype, ktery busi hlavou do zdi, nikdo neprohrava rad).

Vodník:
Já jsem rád, ale jak jsem psal, kdyby ti, kteří jsou k tomu oprávněni, rozhodli, že se v sobotu nepojede, smířil bych se s tím bez problémů. Šlo mi spíš o to, že mi nebylo (a v podstatě není) jasné, jak toto fórum funguje, zda jako monarchie (= jeden admin, první po Šéfovi), sovět (= několik adminů, kteří se dohodnou mezi sebou), demokracie (= účastníci fóra o jeho chodu hlasují) nebo režim, ve kterém většina z nás žije, tzv. "parlamentní demokracie" (= účastníci jsou dotázáni na názor, evt. vybídnuti k hlasování, nicméně jejich reálný vliv na chod věcí se fakticky blíží nule).

Samuel:

--- Citace: Vader kdy 18. Prosince 2008, 16:30:17 ---Anketa zastavena, vysledek necht kazdy shledne sam, nechavam ji "viset" nahore.
Jsem hlava tvrda, lec ne vzdy neustupna. Takze se vas zeptam, jestli ma cenu (viz vysledek a predchozi diskuse) dotazovat se jeste "rady starsich" na jejich nazor ohledne zavaznosti ankety. Ja to vidim tak, ze to nema cenu, ze jsem prohral svuj "spor", a forum proste o sabatu pojede (chybi mi tu emotikon ze Skype, ktery busi hlavou do zdi, nikdo neprohrava rad).

--- Ukončit citaci ---
Tedy Vadere, já bych to neviděl tak jednoznačně jako vy. Jak jsem Vám psal, b-hužel není možné změnit v anketě názor a já trochu dost neuváženě hlasoval pro první možnost, neboť mi v tu chvíli nepřišel na mysl Váš možný motiv a bral to jen jako snahu vyjít vstříc nežidovským uživatelům fóra. V případě, že by bylo možné provádět změny, byl by stav 10:10:5.
Ale i za současného stavu lze anketu interpretovat i jinak. Pokud by bylo fórum o šábesu zavřeno, nebude nespokojeno 9+5=14 účastníků oproti 11. :)

Vader:
Samueli, tem 5 je to jedno, tak znela jejich odpoved. Jiste, kdybych byl pozorne cetl zpravy na foru, PM a maily, asi by to dopadlo jak rikate - 10:10. Ale ja uz nemam silu porad neco prosazovat proti vuli nemale casti uzivatelu. Nevzdavam se, jen v tomto pripade ustupuji, pokud se nedohodneme, ze "rada starsich" anketu prohlasi za nezavaznou a nerozhodnou.
Dulezitejsi je ovsem to, o cem psal Vodnik - budeme muset posedet v kolektivu adminu, majitele, moderatoru etc., a stanovit jasna a pevna pravidla. Bez toho se nehnem. Divejte, myslim, ze kdybych sabbath-mode fora prosadil proste tim, ze bych jej naridil, majitel by ani nemrkl. Ale proc to hrotit ? A ze ma Yan neustale rypave kecy ? No a ? Stejne me bude jeste chvili prudit a odejde s trsem ovoce... O tom bylo receno uz hodne.

Samuel:
OK, Vadere. Já věřím, že si své dodržování šábesu dokážete obhájit a na Vašem sezení adminů, majitele/ů a moderátorů se dohodne, že během šábesu bude nad fórem bdít ten Scoooliem presentovaný IT odborník Vaší úrovně, kterému nebude vadit šábes porušit :)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi