Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra

z pátka na sobotu

<< < (22/28) > >>

Scooolie:

--- Citace: Vader kdy 17. Prosince 2008, 17:10:18 ---
--- Citace: Elazar kdy 17. Prosince 2008, 14:36:02 ---:) Nechtěl jsem vypadat jako mentor, tak doufám, že to není bráno jako nějaké komandování od pana učitele.

--- Ukončit citaci ---

Nikoliv, zadny mentor. Opravdu jsem byl zvedavy, kdo (po pravu) vycte koureni, kdyz se sam tak sverepe drzim sabbath-mode fora.
A navic - jsou na svete lide, od kterych mi i "dobry den" je proti srsti. Naopak jsou na svete (vcetne netu) lide, u kterych vim, ze vytka ci napomenuti neni zloba ani zesmesnovani, ale dobre a pratelsky minena vec  ;) A to se tyka nejen vas, Elazare, ale i Zoom, Achaba, Scooolieho (toho satanase  >:D ) a dalsich. Vyjmenovat vsechny by mohlo znamenat, ze na nekoho zapomenu a jeho se to dotkne.
Safrys lidi, ja vas mam rad, jen mam obcas tvrdou hlavu  :-[

--- Ukončit citaci ---

Che che, kolego, to přece platí i naopak  :) Tvrdá hlava je základ. Kdo není ochoten bojovat za svůj názor si nezaslouží, aby ho někdo poslouchal.

Samuel:

--- Citace: Scooolie kdy 17. Prosince 2008, 18:39:35 ---...
Útok hackera nebo kolaps Fóra by jistě byl nepříjemný. Ale kdyby k němu došlo o šabatu, tak by se prostě jen Forum dostalo do "šabat mode", ne?  ;)
...

--- Ukončit citaci ---
Jistě, všímám si toho mrknutí za větou, ale asi si všichni představujeme "šabat mode" jinak, než by vypadalo fórum po útoku hackera.
Ale když píšete, že disponujete dalším/i odborníkem/ky na IT, kteří jsou schopni těmto situacím čelit místo Vadera v průběhu šabatu, pak si může Vader po dobu šabatu uvolnit ruce, dát nohy na stůl, zapomenout na celé fórum a užívat si šabat.
No, však vy se nějak srovnáte :)

Yan:

--- Citace: Samuel kdy 17. Prosince 2008, 20:01:17 ---Ale když píšete, že disponujete dalším/i odborníkem/ky na IT, kteří jsou schopni těmto situacím čelit místo Vadera v průběhu šabatu, pak si může Vader po dobu šabatu uvolnit ruce, dát nohy na stůl, zapomenout na celé fórum a užívat si šabat.
--- Ukončit citaci ---
Tohle ale podle mě bylo naprosto jasný po celou dobu co se tady o tom diskutuje........... viz letní provoz fóra.

Elazar:

--- Citace: zoom kdy 17. Prosince 2008, 15:35:53 ---Elazar, 100% s vami souhlasim, prislo mi to ale nevhodne to takhle Vaderovi prede vsemi rict, protoze jsem se domnivala, ze to je "halbanat panim" , ale vidim, ze neni. Mozna, ze je to nejlepsi zpusob, jak ho odnaucit kourit :).

--- Ukončit citaci ---

A teď jste prozradila můj plán  :D

zoom:
Elezar :D  :D :D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi