Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

CZ volby 2008

<< < (23/77) > >>

Tamar:
...ááá... to jsem včera zaspala zajímavou debatu...  ;D ;D ;D

ehmmm.. hippes mě nikdy příliš neoslovovali a punk nevím, co je. Vyrostla jsem na Suchým a Šlitrovi, to poslouchal můj tatínek (kromě toho ještě Janáčka apod., ale tomu jsem jako děcko moc nerozuměla..)

Test jsem si dělala dvakrát, pokaždé jsem měla pocit, že odpovídám jinak, ale pokaždé mi vyšel skoro stejně.. Někde mezi Vodníkem, Chaje, Ghándím, Dalajlámou a Vaderem..

..ale stejně je to asi nevěrohodné, protože u některých otázek bych stejně potřebovala překlad z češtiny do češtiny..

zoom:
No tak jsem si test udelala take, a dostala jsem se do hranicniho pasma cerveno zeleneho. Uf, to jsou veci.  ???

Míla:
Zoom já taky. Scooolie nás zabije. Ale to je legrace. Doufám, že to tak všichni berete. Vždyť si vlastně hrajeme. Co můžeme změnit ? To je diskuse. Lajla tov. Míla ;)

Scooolie:
Já proti Vám nic nemám - jsem slušný pravicový konzervativec,nikoliv Rudoch  A navíc je Vás přesila ;D

Nicméně je zajímavé, jak jsme se rozdělili všichni jen do dvou čtverců - levicoví liberálové a pravicoví konzervativci. Zatím úplně chybí levicový autoritář nebo pravicový liberál...

zoom:
Che che, mate nas jako zkousku nervu. Nebojte Milo Scoolie nas nezabije, nikdo by ho tak prijemne nerozciloval jako my  ;D. A pak je to skutecne hra. Mozna, kdybychom ten test delali vcera anebo v jinou hodinu vysledky by byly mozna trochu jine.  :o

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi