Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
CZ volby 2008
Scooolie:
--- Citace: Vader kdy 22. Října 2008, 15:09:16 ---https://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropa/clanek.phtml?id=619996
Muhehe >:D
"Prodejci hlásí, že prodej Marxova stěžejního díla Kapitál od začátku krize stoupl o 300 procent. Podle Schütrumpfa si Marxovy knihy kupují převážně mladí lidé."
--- Ukončit citaci ---
Mein Kampf se určitě taky prodává hned lépe...
--- Citace: gvodrazka kdy 22. Října 2008, 13:58:54 ---Můj profil: na grafu bych se nalézal vedle Sarkozyho. ;
--- Ukončit citaci ---
Krásné umístění!
Scooolie:
Debata o tibetském budhismu oddělena do samostatného tématu a přemístěna do Obecná náboženská debata.
https://forum.eretz.cz/index.php?topic=611.0
Vodník:
--- Citace: Scooolie kdy 22. Října 2008, 12:41:45 ---To, že si někdo myslí, že punk je vždy levicový je omyl. Punk je drzý a nebojí se kritizovat poměry i vládu. Což nutně neznamená, že vždy jen a jen zleva. ;)
--- Ukončit citaci ---
To ano. Ale kdo se na tom grafu octl nad horizontální osou, ten je punker opravdu tak leda bývalý. 8)
Za svou osobu doplňuji, že punk jako fenomen mě zaujal, ale nikdy mi nebyl tak nějak "po duši", punkovou "hudbu" pak, s dovolením, za hudbu prostě nepovažuju. K hippies jsem měl vždy blíž.
Scooolie:
--- Citace: Vodník kdy 22. Října 2008, 19:02:15 ---
--- Citace: Scooolie kdy 22. Října 2008, 12:41:45 ---To, že si někdo myslí, že punk je vždy levicový je omyl. Punk je drzý a nebojí se kritizovat poměry i vládu. Což nutně neznamená, že vždy jen a jen zleva. ;)
--- Ukončit citaci ---
To ano. Ale kdo se na tom grafu octl nad horizontální osou, ten je punker opravdu tak leda bývalý. 8)
Za svou osobu doplňuji, že punk jako fenomen mě zaujal, ale nikdy mi nebyl tak nějak "po duši", punkovou "hudbu" pak, s dovolením, za hudbu prostě nepovažuju. K hippies jsem měl vždy blíž.
--- Ukončit citaci ---
Punk je rebelie proti stávajícímu řádu. Nikde není psáno, že punk má být spojován s potraty, odporem k trestu nebo respektem k levičácké vládě. Punk je odpor, vlastní názor. Takže bych to nespojoval nutně s tím, zda je někdo nad nebo pod osou...
Hippies považuji za zcestný fenomén blouznivých feťáků. Narozdíl od punkerů nebyli schopni pojmenovat realitu. Žili v neopohanském světě "věku Vodnáře", levicové fantasmagorii, kde všichni budou hulit trávu a kdosi třetí na ně bude dělat... Sorry, ale hippies mě neoslovovali opravdu nikdy.
Vodník:
--- Citace: Scooolie kdy 22. Října 2008, 19:22:23 ---Punk je rebelie proti stávajícímu řádu. Nikde není psáno, že punk má být spojován s potraty, odporem k trestu nebo respektem k levičácké vládě. Punk je odpor, vlastní názor. Takže bych to nespojoval nutně s tím, zda je někdo nad nebo pod osou...
--- Ukončit citaci ---
Mno, kdo je "nad osou", tak IMHO překročil kritickou vzdálenost od pólu "Anarchie", za kterou se ještě může považovat za punka. Tam už je to - bez ohledu na "levicovost" nebo "pravicovost" - autoritářský establishmentotvorný paďour!! ;) ;D
--- Citovat ---Hippies považuji za zcestný fenomén blouznivých feťáků. Narozdíl od punkerů nebyli schopni pojmenovat realitu. Žili v neopohanském světě "věku Vodnáře", levicové fantasmagorii, kde všichni budou hulit trávu a kdosi třetí na ně bude dělat... Sorry, ale hippies mě neoslovovali opravdu nikdy.
--- Ukončit citaci ---
Jsme holt každý jiná generace, na úplně jiné vlně. Punk je stejně zcestný jako hippies, obě hnutí mají své klady i zápory a přilneme k nim podle své "krevní skupiny".
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi