Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie
Jerusalem
Míla:
Milý Ari 180, díky za pozdrav. Právě teď poslouchám z rádia, co se děje v oblastech Slovenska, které já velice turisticky dobře znám. I když si mohu myslet, kdo jsou ti mrtví, je mi to strašně líto. A mohu se jen modlit, aby to nepokračovalo dál ve Vaší překrásné krajině. Zdraví Míla ;)
Míla:
Lechame jste teď na internetu, musím Vám dát po měsíční dovolené v Evropězcela za pravdu. Jenom že nevím, co stím. Zdraví Míla
Míla:
Vážení, zdravím vás všechny, musím jít pracovat, protože, jak jistě víte,chleba se neustále zdražuje a vidím, že jsem sama na internetu. Krásný den Míla.
Elazar:
--- Citace: gvodrazka kdy 23. Července 2008, 15:49:37 --- ;D
Třeba jednou bude Evropa "špendlíčkem hrabat" po jednom lékaři-psychiatrovi, který byl zároveň poetou... ;D
gv
--- Ukončit citaci ---
Myslíte tím Mengeleho nebo nějakou podobnou sv*ni? To právě doufám, že nebude zapotřebí...
gvodrazka:
;D
Ne - myslel jsem "Dragana Dabiče" - "experta" na řešení "muslimské otázky". ;D
Jenomže pokud přijdou v Evropě v potaz takovéhle kreatury - tak to bude možné jen v éře, kdy dojde zároveň k raketovému vzrůstu antišemijut...
Mírově se to nevyřeší a militantní, resp. antirasové řešení poškodí především nás. Opravdu nevím, jak z tohoto problému slušně a inteligentně (a trochu i elegantně) vybruslit a vyřešit to bez násilí, při zachování nedotknutelnosti všech tří kultur:
judaismu, křesťanství a islámu.
Gut šabes všem
:)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi