Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie

Jerusalem

<< < (4/7) > >>

lechem:
Citace ari 180
Moslimov o par rokov bude v krajinach ako Holandsko,Belgicko dost na to aby ohrozili demokraciu.

Je to smutné, ale bude tomu tak.
Muslimů bude přibývat, to povede k další radikalizaci krajní pravice, a to zase následně k dalším a dalším konfrontacím ze strany islamistů. No a většinová západní demokratická společnost bude jen "mrkat na drát" a až do svého konce nic nepochopí, proč že je ti muslimští spoluobčané nemají rádi a nechtějí se integrovat a v klidu volit a platit daně.

Lechem 

gvodrazka:
 ;D
Třeba jednou bude Evropa "špendlíčkem hrabat" po jednom lékaři-psychiatrovi, který byl zároveň poetou... ;D

gv

ari180:
Moslimovia mozu ohrozit demokraciu aj pouzitim nej samej.Zoberte si Hitlera,tiez bol demokraticki zvoleny.Ale jeho volbou demokracia skoncila.Rovnake to moze byt aj s moslimami v Holandsku ked nie horsie. Treba pochopit,ze ziadne programi im nepomozu oni sa neintegruju NIKDY.Jediny sposob ako zachranit zapadnu demokraciu je vyhlasit nieco ako stane pravo (jednoducho demokraticke principy v tejto politike na vyhradenu casovu dobu zrusit) a deportovat ich.

Míla:
ARi 180 moc Vás zdravím, jsem ráda, že čtu slovenštinu. Miluji Slovensko a mám tam taky část rodiny, ale přiznám se, že jsem u vás poprvé pocítila strach, že mám na krku naší hvězdičku. Byli to mladí náckové, ale to jistě znáte důvěrně. Zdravím Míla

ari180:
Som velmi rad,ze Vam moja slovencina urobila radost aj ked je pravda,informacie obsiahnute v mojom komentary niesu velmi prijemne. Je mi velmi luto,ze ste mali takuto skusenost.Je to naozaj strasne a viem o com hovorite. Pravidelne stretavam taketo individua. Co je horsie,tento ich primitivizmus znemoznuje nosit veriacim napr: kipu. Je smutne ked v synagoge vidite ludi ako si kipu vymienaju za ciapku.
Ja osobne v najblizsich dnoch obdrzim pekny privesok Magen David tak dufam,ze to bude v pohode.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi