Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie
Jerusalem
ari180:
--- Citace: wahhab kdy 3. Srpna 2008, 16:01:58 ---
--- Citace: ari180 kdy 22. Července 2008, 17:31:52 ---Naco sa to hrame??? Tych parchantov nezastavi to,ze sa im znici dom a pod.
Ak by to bolo na mne,zvolil by som rovnake metody ako pouzivaju oni.Mam take tusenie,ze je potrebna nejaka organizacia alebo zdruzenie na ochranu Izraela ;) Nehovorim ze Irgun ale ak to takto pojde dalej tak neviem. Hranice s arabskou autonomiou su sice vhodne aj na zastavenie teroristickych utokov,ale co na tom ked na druhej strane tychto hranic je 1.2 miliona arabov a rovnaky pocet buldozerov. >:(
--- Ukončit citaci ---
.....To akoze kazdy Arab je terorista?
--- Ukončit citaci ---
a mimochodom.Hovori Vam nieco lync,ktory sa odohral v hlavnom meste arabskej autonomie??? To nemali na svedomi len extremisti ale obycajni ludia. Po utoku bagristu v Jerusalaim,ci po utoku na Jerusalemsku jesivu,sa ta banda radovala,oslavovala a spievala.V Gaze sa rozdavali cukrovinky a teroristov velebili obycajni ludia.Kazdi jeden takyto obycajny arab je potencionalnym teroristom.Pretoze ak mu nerobi problem tancovat po pade dvojiciek a smrti 3000 ludi, ak mu nerobi problem ucit deti nenavisti ku Izraelu a Zidom, nebude mu robit problem ani spachat teroristicky utok.
Míla:
Ari, po mých zkušenostech s Vámi souhlasím. . Když jsem byla v Jeruzalémě tak nám průvodkyně řekla, že děti tam mají počítačové hry " zabij si svého Žida" a já jsem to sama pocítila, což jsem to již zde psala, že 3 ženy jsme měly Davidovou hvězdičku a od těchto krásných arabských dětí , kolem 10 let jsme dostaly jednu ránu ze předu a druhou ze zadu.Míla
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi